Milyen animét nézzek meg? :3
Még sohasem néztem, és úgy gondolom ideje elkezdeni:3
17L
Szeretem a romantikus filmeket
Toradora
Your Lie In April
Your Name
Kaguya-sama
szerintem kezdésnek rövid animéket nézz.
ajánlom a givent, bunny girl senpai, darling in the franxx, re:zero
Maquia
Tenki no ko
Ride your wave
Ezek romantikus anime filmek. Az elsőben van fantasy element a többiben pedig supernatural element.
Én ezeket ajánlom:
Clannad
Air
Sailor Moon (akár a régi, akár a Crystal)
Ai Tenshi Densetsu Wedding Peach
Hana Yori Dango
Candy Candy (jó régi, jó hosszú, de nagyon jó)
Aishiteru ze Baby
Citrus (leszbikus, de semmi "olyan" nincs benne)
Aa! Megami-sama
Ashita no Nadja
Eikoku Koi Monogatari Emma
A hosszúlábú apu
Hello! Sandybell
Lili, a virágangyal
Violet Evergarden
Tokyo Mew Mew
Millenium Actress
Romeo X Juliet
Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou
Pretear
Princess Tutu (gyerekesnek tűnik, de sokkal több van benne, mint elsőre kinézné belőle az ember)
Szél támad
Glass Mask
Full Moon wo Sagashite
Fushigi Yuugi
Video Girl Ai
D.N.Angel
DNA2 TV
Remélem, találsz köztük olyat, ami tetszeni fog. :)
A legtöbb fentvan indavideón, vagy videán, de sorozatbaráton is találhatsz a sorozatokhoz linket. Ezen kívül vannak még fordítócsapatok, akiknél jobb minőségben vannak fent a videók, viszont náluk regisztrálni kell a megtekintéshez.
Amit sok "nem animés" is néz, azok a Ghibli filmek (pl.: Chihiro szellemországban, A vándorló palota, stb.) Egy kis romantika szokott bennük lenni, de nem arra fektetik a fő hangsúlyt.
filmnek még ajánlom:
Koe no katachi
Kimi no suizou wo tabetai - bár ez nem romantikus, csak vannak benne romantikusnak tűnő megmozdulások, ettől függetlenül nekem egyik kedvencem
Ezen kívül itt még tudsz keresgélni, ez az elterjedtebb oldal az animéseknél:
de én ennek a keresőjét kicsit jobban szeretem:
Tippem az, hogy ne add fel, nem minden anime jó, nekem pedig kezdőként sikerült rögtön a rosszak közül kifognom az első kettőmet.
"Vannak benne szexuális részek?"
Amiket én írtam (a hozzászólásod előtti) abban a 3-ban nincs. Nem ismerek minden címet, amit a többiek írtak. De a legtöbben nincs. Maximum utalásolat, jeleket fogsz találni benne.
Amennyiben ilyet keresel amiben van akkor mindenképpen ajánlom a Scum's wish nevű animét. Ez egy romantikus anime, ami nem csak csókig megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!