Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van vetéldekős anime ?

PDani0109 kérdése:

Van vetéldekős anime ?

Figyelt kérdés
Olyan ami látványos másik világban játszódik ?

#anime #vetékedő
2020. jún. 29. 22:44
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És nem olyan rég készült
2020. jún. 29. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mire gondolsz pontosan vetélkedés alatt, de talán a No game no life?
2020. jún. 30. 07:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem a vetélkedés alatt mire gondolsz, de szerintem a death parade olyan volt
2020. jún. 30. 13:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem mit értesz "vetélkedős" alatt de Dangaronpa
2020. jún. 30. 15:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Killing Bites esetleg.
2020. jún. 30. 18:15
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Valami jobb behatárolásnak én is örülnék:D legalább annyinak, hogy ilyen tipik TV-s vetélkedőre gondol a kedves kérdező (mert akkor ott van pl a Carole & Tuesday, aminek a történetében végig ott van egy zenei vetélkedő), vagy egymás ellen vetélkedjenek (mint pl egy sportanimében)

Mahouka Koukou no Rettousei (idén jön a 2.évada)

Hoozuki no Reitetsu (kifejezetten 1 részre gondolok, de látványosnak minden része látványos, szóval egy próbát megér)

a Sword art Online 2.(?) évada

2020. jún. 30. 19:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom. Valamilyen tűlélő játék szerűségre gondolok
2020. jún. 30. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A vetélkedős dolgot én sem vágom, de...

Rifle is beautiful

Keijo

Ezek inkább sport animék. Elsőben egy céllövő lány csapatot láthatsz, utóbbi egy fiktív sport, ahol lányok küzdenek meg egymással egy arénában (1v1 vagy csapatharc), ami víz felett van és bikiniben vannak a lányok, "érdekes" szabályokkal. Lightos ecchi.

Túlélőjátéknak ott van a Sword art online. Ez egy másik világban játszódik, a virtuális térben egy szerepjáték, ha meghalsz, akkor a valóságban is. Az Accel world hasonló alapokra épül, csak itt nem állandóan a játékban vannak és a benti világnak van kihatása a valóságra.

Másfajta "túlélőjáték" a Sabagebu! és a Stella Jogakuin Koutouka C3-bu. Airsoft, versenyekre is mennek.

Ezekhez hasonló az Upotte. A fegyvereket lányokon keresztül mutatják be. Minden lány 1-1 fegyver. Iskolába járnak, mint az átlagos lányok, csak mást tanulnak. Itt is vannak vizsgák és versenyek. Amikor harcra kerül a sor, az adott lány azzal a fegyverrel harcol, ami ő maga.

Girls und Panzer. Itt a lányok olyan sportot űznek, ahol tankokkal kell harcolni. Minden iskolának saját csapata van, csapatonként több tank, amiben teljes legénység ül, a valóságban is létezett/létező harcjárművekkel. Ez egy sport, nem hal meg benne senki, hiába lövik egymást, csak kiesik a tank az aktuális meccsből.

Vehetjük ide az Initial D-t is itt autókkal "vetélkednek" egymás ellen.

Deadman Wonderland. Itt egy börtönben versengenek egymással a rabok az életben maradásért, mindenféle fura játékokon keresztül. Ezt a TV is közvetíti és a helyszínen is rengeteg a néző.

kb ennyi jutott hirtelen eszembe...

2020. júl. 1. 04:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha túlélő játékról szóló animére gondolsz, akkor a Mirai Nikki-t ajánlom.
2020. júl. 1. 11:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Btoom és Mirai Nikki. :)
2020. júl. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!