Animefanevör kérdése:
Hi anime-manga fanok, itt vagyok egy újabb kérdéssel, segítetek?
Figyelt kérdés
Megnéztem pár animét az utóbbi napokban (Inu x Boku Ss.//Free!//Yuri on Ice!//Given//Basketball, wich Kuroko plays) és ezekhez hasonló animéket keresek. Sportos, romantikus, bármi jöhet, csak ne nagyon legyen több 12/24 résznél (tudom, a BwKp amit az előbb említettem több, de mivel én magam is kosárlabdázom muszáj volt megnéznem xd). Visszatérve a témához, szeretem azokat az animéket, ami nem yaoi, mert nem tartalmaz szexuális jeleneteket, de utalgatnak rá (pl: Viktor és Yuri, Mafuyu és Uenoyama (mondjuk az ő esetükben nem csak utalnak rá de mindegy)). A válaszokat előre is köszönöm!! További szép napot!2020. jún. 27. 14:30
1/7 anonim válasza:
Your lie in april
Clannad
Violet evergarden
Anohana
Wotaku
Banana Fish
Ouran high school gost club
Angel beats
(Ezekből az első 3-at mondjuk még nem láttam, de azt hallottam, hogy nagyon jók)
Kimi no na wa(film)
I want ro eat your pancreas(film)
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszii!!!
2020. jún. 27. 17:51
4/7 A kérdező kommentje:
Dehogy nincs! :))
2020. jún. 27. 18:15
5/7 anonim válasza:
Aa! Megami-sama
Aishiteru ze Baby
Air Gear
Air
Clannad
Akatsuki no Yona
Ayashi no Ceres
X
DNA2 TV
D.N.Angel
Eikoku Koi Monogatari Emma
Eve no Jikan
Video Girl Ai
Plastic Memories
Aldnoah.Zero
Zero no Tsukaima
Yamada-kun to 7-nin no Majo
Yami to Boushi to Hon no Tabibito
6/7 A kérdező kommentje:
Köszii
2020. jún. 28. 12:13
7/7 Laylah válasza:
Golden Time, Utawarerumono. Talán több részből állnak mint 24, de emlékeim szerint nem túl hosszú egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!