Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik ez az anime?

Melyik ez az anime?

Figyelt kérdés
Láttam jopar fanartot valami romantikus, vicces anime lehet. A fiú magas vörös konytos haja van a lanynak pedig fekete haja és lofarokban. Piros nagykendo van rajtuk szerintem valami középiskolás sztori lehet. Köszönöm ha valaki segít.

2020. jún. 21. 14:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
8%
rendben most mindenki menjen el aki nem tudja a választ. ennek semmi értelme. én megyek, nem veszekszek veletek tovább mert ha nem vagytok képesek ép ésszel gondolkodni és rájönni arra hogy ne csináljátok másokkal ezt akkor így jártatok. mindenkinek további szép napot. csá
2020. jún. 21. 18:20
 22/34 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, amúgy tudtad, hogy lehet Pinterestről is linkelni? (Igen, telefonból.)
2020. jún. 21. 18:30
 23/34 anonim ***** válasza:
25%
emma nálad antipatikusabb emberrel ezen az oldalon sose találkoztam.
2020. jún. 21. 18:37
 24/34 A kérdező kommentje:
20-as sajnos nem ez az de köszönöm szépen az egyetlen választ a 20 közül ami a kérdésre válaszolt. 22 igen tisztában vagyok vele hogy lehet de sajnos nem engedett vissza lépni az oldalról pinterestre és szerintem mindenki tisztában van vele hogy azzal hogy bírom hogy anime mennyit érek el ott. Köszönöm Emma hogy próbáltál értelmét teremteni bennük sajnos nem sok sikerrel.Es nem nem vagyunk barátnők és nem vagyok olyan szánalmas hogy másik profiltol írjak magamnak. 16 éves vagyok aminél előbb nem is lehet regisztrálni az oldalra szóval a gondolatmenet alapját se értem na mindegy láttom egy embert ez nagyon érdekel az eletkorom. Nem kértem senkit hogy az én alfelemet torolgesse hanem csak hogy a kérdésre próbáljon meg értelmes választ adni ha nem megy lapozzon tovább.
2020. jún. 21. 18:45
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Van két tippem

Rurouni Kenshin

Kamigami no Asobi

2020. jún. 21. 18:57
 26/34 A kérdező kommentje:
Sajnos ezek se azok de azért köszönöm szépen
2020. jún. 21. 19:06
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire segít, de egy anime karakter adatbázisban rákerestem ezzel az adatokkal (fiú, vörös haj, vállig érő vagy hosszabb): [link]
2020. jún. 22. 00:11
 28/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget azóta már már meglett ha valakit érdekelne akkor a címe :Tamen de gushi
2020. jún. 22. 05:05
 29/34 anonim ***** válasza:
20%
... Ki nem találtam volna, hogy Felmosófejről van szó. :D Főleg, hogy nem is anime szereplő.
2020. jún. 22. 13:23
 30/34 A kérdező kommentje:
Hűha elég érett gondolkodásra utak hogy valamit azért szólsz le mert nem volt szinpatikus akinek igen. Ha egy kicsit vissza nézel a válaszokat akoro láthatod hogy írtam hogy anime/manga. Egyébként ha az vagy akit annyira érdekelt a korom akoro érdemes lenne elgodnolkozi azon hogy mennyire boldog életed van ha egy nyomorult kérdésbe is ennyire beleallsz valakibees hogy akoro ki mennyire is érett. Ennél nagyobb örömöd ne is legyen az életben.
2020. jún. 22. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!