Láttam jopar fanartot valami romantikus, vicces anime lehet. A fiú magas vörös konytos haja van a lanynak pedig fekete haja és lofarokban. Piros nagykendo van rajtuk szerintem valami középiskolás sztori lehet. Köszönöm ha valaki segít.
Kérlek szépen titeket, hogy kíméljétek a kérdezőt. aki nem képes normális választ adni az nyugodtan görgessen tovább. jusson eszetekbe hogy fordított esetben nektek sem lenne jó érzés ez. köszönöm
2020. jún. 21. 18:03
12/34 anonim válasza:
sehol se írtad,hogy a leírásnak megfelelő anime,hanem téged egy pontos anime cím érdekelt és akkor persze senki se fog mást írni.
csak egy linket kértek,hogy tudjanak neked segíteni és leírták,hogy lehet nem is anime és te ezen sértődtél fel?
2020. jún. 21. 18:03
13/34 anonim válasza:
kértelek titeket, hogy aki nem tudja az menjen el, ennek semmi értelme így. ha nem tud linket küldeni akkor nem tud. ha megtalálja elküldi, nem?
2020. jún. 21. 18:05
14/34 anonim válasza:
#13 és te akkor miért vagy itt?:D
2020. jún. 21. 18:06
15/34 anonim válasza:
Inkább neked fura az értelmezésed. Itt mindenki ötleteket adott arra, segített, hogyan találhatnád meg a forrást, vagy hogy felismerd, lehet, hogy nem is animét keresel.
Az, hogy te lusta vagy utánajárni a dolognak, és sértésnek veszed, mikor segítségképp írtak dolgokat, az csak egy rohadt nagy és iszonyúan lusta idiótáról árulkodik. Valószínűleg kis 12 éves gyerkőcke lehetsz, aki még eléggé életképtelen. Ha idősebb vagy, akkor meg szégyelld el magad.
Amúgy a seggedet ne törölje ki valaki? Mit vársz egy ilyen összecsapott leírástól. Keresek egy fanartot, ami nem is biztos, hogy fanart, de azért kép nélkül ismerjétek már fel...
2020. jún. 21. 18:08
16/34 anonim válasza:
#14 tudod engem zavar hogy csak úgy nekiestek. mi lenne ha követnéd a példámat és inkább segíteni próbálnál neki nem leszólod :) és mond mi értelme azzal szekálni hogy nem küldi a linket ha már elmondta hogy nem tudja?
2020. jún. 21. 18:09
17/34 anonim válasza:
#16 próbáltam segíteni neki,de szerinted ilyen válasz cserébe mit vár az ember? nem kértem tőle linket miután írta,hogy nincs linkje,csak annyit kérdeztem hogy ugyanolyan stílusban voltak-e a rajzok.
2020. jún. 21. 18:13
18/34 anonim válasza:
#17 tudod mit? inkább mindketten békében váljunk el és akkor jöjjünk vissza, ha tudjuk a kérdésére a választ, jó?
2020. jún. 21. 18:15
19/34 anonim válasza:
Ezek biztos, hogy barátok, vagy az is lehet, hogy ugyanaz a személy, csak másik fiókkal... Védeni valakit, aki még a segítséget sem képes megfogadni...
2020. jún. 21. 18:16
20/34 anonim válasza:
Vörös-kontyos hajú karakterre lenne egy tippem. Vincent Knight esetleg?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!