Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit szoktatok venni Mondoconon?

Mit szoktatok venni Mondoconon?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék rá. Én nem szoktam sem figurákat, sem mangákat venni, mert túl drágának tartom őket és nem érik meg nekem. Én leginkább kitűzőket veszek, néha egy-egy animés nyakláncot (a legutóbb egy FMA-s nyakláncot és kulcstartót vettem), de inkább az Artistokat támogatom. Plusz édességet és kaját szoktam venni. De kíváncsi vagyok, hogy mások mikre költenek.

2020. jún. 20. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

MondoConon utoljára 2013-ban voltam*, akkor vettem:

- mangát, magyar alkotó mangáját, matricát, kitűzőt, kulcstartót, zsákbamacskát, Copicot, édességet, képeslapot

ComicCon-on szoktam venni:

- mangát, könyvet, ékszert (nem feltétlenül animés, videójátékos vagy artist saját cucca), bérlettartót, matricát, kitűzőt, édességet, pólót, képeslapot

Amúgy én is igyekszem az artistoktól vásárolni, mert én is az vagyok.

(Nem Magyarországon élek.)

2020. jún. 20. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az előző téli MondoCon-on 25.000 forintot vittem, és 16.500-at költöttem😅

Igazándiból vettem egy csomag pockyt, mochit, egy pólót, vagy 20 db kitűzőt és 2db kulcstartót, és egy Mondo magazint. :-)

2020. júl. 13. 20:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Én általában 15 ezer forintot viszek, de abból is 10-12 ezret költök. A múltkor pl. vettem egy kis cica plüsst, ami dango formájú volt. Nem volt olcsó, de annyira cuki volt, hogy nem bírtam otthagyni. ^^

Télin asszem egy 10-est költöttem forintra pontosan. XD

2020. júl. 14. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!