Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések! Melyik animét...

Animések! Melyik animét látnátok magyar szinkronnal?

Figyelt kérdés

Nemrég találtam rá a DragonHall nevű oldalra, ahol a következő magyar animét akarják leszinkronizálni. 64 anime lesz felsorolva (naponta 8), jún.18-án szavazás lesz erről.

Tudom, sokaknak nem a kedvence a magyar szinkron, az eredetit preferálom én is, viszont nem tudnám megállni azt, ha az egyik kedvencem kapná majd meg, szóval mindenképp kíváncsi leszek a végeredményre.

Halvány remény, de ha egyre többet szinkronizálnak le, akár ismét lenne animés tv csatorna itthon. De ez szinte már csoda lenne.

2020. jún. 11. 21:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%

Egyiket sem. Én mindent eredeti nyelven/angol felirattal nézek, részben azért, mert jobban szeretem az eredeti szinkronszínészeket hallgatni, részben azért, mert így az angol tudásomat is szinten lehet tartani bizonyos mértékig. Az animékre pedig az is igaz, hogy szeretem a japán nyelv hangzását.

1-2 animét leszámítva nem sikerül a magyar szinkronhangokat jól párosítani az adott karakterhez. Ezt olyan szinkronnál is észerveszem, amit sose láttam eredeti nyelven, pl Dragon Ball valamelyik sorozatának/részének láttam egy részletét, és borzalmas volt, hogy a hangok mennyire nem illenek a karakterekhez, pedig fogalmam sincs, hogy az eredeti szinkronjuk milyen. De ez élőszereplős filmekre is igaz, azonnal látom, ha a szereplőhöz "nem megfelelő" szinkronhangot választottak, borzalmasan zavar. Már moziba is feliratos filmre megyek inkább.

2020. jún. 15. 21:03
 12/31 anonim ***** válasza:
88%

Bár nem igazán szeretem az animéket magyar szinkronnal, azért kíváncsi lennék a kedvenceimre. XD

Egyébként amit láttam a listán és érdekelne:

Jigoku Shoujo

Shiki

2020. jún. 16. 12:15
 13/31 A kérdező kommentje:

További érdekesebb nevek:

Violet Evergarden

Yuri on Ice

Tengen Toppa Gurenn Lagann

Akatsuki no Yona

Death Parade

Tokyo Ghoul

Hellsing Ultimate

Claymore

Paradise Kiss

Parasyte

Spice and Wolf

Orange

2020. jún. 16. 20:36
 14/31 A kérdező kommentje:
2020. jún. 19. 18:40
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia én a Death Note-ot láttam de mostanába inkább feliratosan szeretem nézni szerintem úgy jobb és egy kis japán nyelv is ragad rád😃
2020. jún. 20. 17:54
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Aki nagyon magyar szinkronos animét akar látni, az tessen szavazni FB-n a DragonHall+ FB-oldalán. Most megy a Szinkron Nagytorna, ahol naponta 2-2 animére lehet szavazni. A döntőbe jutó 4 anime közül az egyikhez magyar szinkron fog készülni. Szóval hajrá!
2020. jún. 26. 18:52
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem a Baccano,Hellsing és habár nem volt a listán,de én elfogadnék egy Bleach szinkron folytatást meg Radiant, W'Z, Tsurune, Idolish7, Ginga e kickoff, Dagashi Kashi, Back Street Girls, Dumbell Nan Kilo Moteru, Peace Maker, Yume Oukoku to Nemoreru érdekelne.
2020. jún. 26. 19:51
 18/31 A kérdező kommentje:

12#

Hát azok pont összekerültek. XD

Egyik mindegyik párosnál szavaztam, de egyelőre minden a papírforma szerint alakult.😐

Szerintem mindenképp jó, hogy a végén a Dragonhall dönti el, hogy melyik kap szinkront. Mert ahogy látom, ha a közönségre lenne a végső döntés is bízva, akkor a SAO nyerné meg. Személy szerint elfogadom mindenkinek a véleményét, de úgy gondolom, hogy a felsorolásban lévő animék többsége mind jobban megérdemelné, mint ez.

2020. jún. 26. 21:40
 19/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2020. jún. 26. 21:42
 20/31 anonim ***** válasza:
84%
Yuri on ice, Noragami, és Akatsuki no Yona érdekelne, a legtöbbet a felsoroltak közül ezeken kívül nem is nagyon láttam:)
2020. jún. 27. 02:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!