Narutoban hány éves kortól kezdődik az akadémia?
Már sok helyen próbáltam utánanézni de nem igazán kaptam infókat. Ott pontosan hány évesen kezdik az iskolát mert többnyire 7-et láttam. Ha rákerestem egy karakterre akkor mindig azt írta: akadémiát elkezde 7 évesen, befejezte 12 évesen. De pl ott van Kakashi akinél azt írja hogy az akadémiát elvégezte 5 évesen. Tudom hogy zseni volt, de akkor az akadémia előtt van még valami? Mert pl azt sem értem hogy Naruto hány évesen kezd egyedül élni? Mert sok helyen nagyon kicsinek látszik. Pl tudjuk hogy Hinata a harmadik szülinapja éjjelén kimegy az utcákra, ahol találkozik Narutoval, aki elvileg egy évvel idősebb nála. Ez azt jelenti hogy ő már négy évesen egyedül élt?
A másik meg az hogy Boruto generációja később kezdi az iskolát? Mert úgy láttam hogy ők sokkal fejlettebbek. És végül hány évesen teszik le a vizsgákat? Vagy már alapból genin-ként kezdik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!