Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért nem engedi, hogy regiszt...

Miért nem engedi, hogy regisztráljak a Mirai-Fansubra?

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget kérni! Még a héten megpróbáltam többször is regisztrálni a Mirai-Fansubra, de mindig azt írta ki, miután beírtam az adataimat, hogy töltsek ki minden sort. Pedig mindent beírtam. Felhasználónevet, e-mail címet, jelszót kétszer, és még el is fogadtam a szabályzatot is, mégsem engedi.

Vajon mi lehet a probléma?

Esetleg aki be van jelentkezve, tudna szólni a csapatnak, hogy nézzenek utána?

Előre is köszönöm a segítséget!

2020. jún. 7. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Én regisztráltam, hogy megnézzem neked, és simán engedte.

Nem lehet, hogy a felhasználóneved nem jó? Nem biztos, hogy használhatsz benne ékezetes betűket, ami mondjuk az angol abc-ben nem szerepel.

Ha úgysem megy, dobj egy üzit, hogy milyen felhasználónevet, jelszót akarsz, meg egy emailt, és regisztrálok neked, hátha nálad van gebasz:)

2020. jún. 7. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem volt a felhasználónevemben ékezetes betű. Csak kötőjel. Megpróbálom kötőjel nélkül.
2020. jún. 8. 15:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Sikerült! :)

Tényleg a kötőjellel volt akkor a baj. De azért köszönöm a segítségedet!

2020. jún. 8. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Örülök, igazán nincs mit^^
2020. jún. 8. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!