Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy végződött a Killing...

Hogy végződött a Killing stalking?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

!!SPOILER!!(egyértelműen)

Végül ugye Sangwoo háza leég és súlyos sérüléseket szenvedd,ahogy már a korházba se tudták megmenteni ezért elhamvaztották. Yoonbumnak odaadják az urnáját és fullra kiborul és visszarohan Sangwoo házába ahol elkezdett hallucinálni? Sajnos erre a részre annyira nem emlékszem jól,és aztán kifut a házból és elvileg egy autó elüti. Az sose derül ki,hogy Yoonbum meghalt-e vagy nem. Még egy fontos rész,hogy a legvégén a rendőrök megkapják Sangwoo anyját a falba beépítve (holtan). Ez egy magyarázat arra,hogy miért nézte Sangwoo olyan sokat azt a falat.

2020. jún. 3. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De Sangwoo ölte meg az anyját?
2021. aug. 22. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
2. Igen
2021. aug. 22. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És miért? Azt hittem ő volt az egyetlen akit szeretett
2021. aug. 22. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:

4. Egyáltalán te olvastad a manhwa-t..? Vagy még nem fejezted be?

Igaz már rég olvastam, de Sangwoo nem szerette az anyját, az anyja bántalmazta, arra nem emlékszem, hogy fizikálisan igen-e, de szexuálisan igen.

2021. aug. 22. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Most tartok az 54.résznél és teljesen le vagyok sokkolva... Mi történik? Az anyja undoritó de nem értem. Az elején úgy volt mutatva hogy azért kedveli/ viseli el/ hagyja életben Bum-ot mert az anyjára emlékezteti de ha meg utálta akkor mi volt ez az egész? És az anyja megerőszakolta vagy mit csinált? Olyan homályos minden. És tudom hogy nem téged kéne zaklassalak hanem tovább olvasni de nem bírok várni olyan kíváncsi vagyok meg zavarodott és nem bánom a spoilert.
2021. aug. 22. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Pedig jobb, ha tényleg magad jössz rá az egészre! Mondom és nagyon rég olvastam, kevés dolog maradt meg. Tényleg azért hagyja Yoonbumot életben, mert az anyjára emlékeztette, de nem volt ebben semmi szeretet. Őszintén nem emlékszem rá olyan részletesen, szóval nem akarok hülyeséget írni, de biztos közrejátszott Sangwoo traumája is amit az anyja okozott, hiszen tudod te is, hogy nem százas a pali.
2021. aug. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!