Aot s4 trailer vélemények?
Sehol nem írta az illető, hogy találgatás lenne.
Célszerű lenne ezeket úgy írni, hogy "egyes rajongók szerint" ennyi lesz.
"Én több oldalon is azt olvastam"
Ezt írtam, egy szóval sem mondtam, hogy ezt a stúdió közölte. Kicsi ésszel helyesen értelmezhető az írásom ;)
Satoshi Sakai - animation director, az első évadon dolgozott, és az utolsón is, szóval az animációt nem kellene (nagyon) elcseszniük... ezt nemrég erősítették meg.
Kobayashi Yasuko - script writer, aki a korábbi évadokon is dolgozott, szóval a forgatókönyvnek sem lenne szabad rosszabbnak lennie, mint a korábbi évadokban. Elvileg ezt is nemrég erősítették meg.
"Satoshi Sakai - animation director, az első évadon dolgozott, és az utolsón is"
Csak az első évadon dolgozott, és ott is csak 5 epizódon.
"Kobayashi Yasuko - script writer, aki a korábbi évadokon is dolgozott, szóval a forgatókönyvnek sem lenne szabad rosszabbnak lennie, mint a korábbi évadokban."
Tehát ugyanolyan elcseszett lesz a pacing, mint eddig, noice :D
És Satoshi Sakai nem csak az első évadon dolgozott. Nem csak a MAL-t kéne alapul venni.
És Kobayashi Yasuko szintén nem csak az első évadon dolgozott, hanem a többin is, csak elírtam. Amúgy nem csak ő írta a forgatókönyvet, nem hiszem, hogy ezért bántani kéne.
De eddig amiatt ment a rinya, hogy jajj mások csinálják és a MAPPA el fogja cseszni, az animáció nem jó és a sztorit is sz*rul fogják megcsinálni, de most, hogy vannak "eredeti" nevek is az alkotók között, ez a baj....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!