Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Aot s4 trailer vélemények?

Aot s4 trailer vélemények?

Figyelt kérdés
Én olvastam a mangát, és a story király lesz! (semmi spoiler), de az új animációs stílussal van egy-két fentartásom. Pontosabban kettő: 1. bármennyire is hülyén hangzik a titánok túl részletesek. Nem szoktuk meg, hogy ennyire megcsillan a bőrükön a fény, hogy ennyire ki van emelve az izomzatuk. Másrészt pedig van egy 0.5 mp-s Reineres jelenet (nem a léghajón lévő) ami egyszerűen undorító. Remélem nem így fog majd kinézni.

2020. máj. 31. 17:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
10: Na akkor mégegyszer: SEMMILYEN HIVATALOS INFÓ NINCS AZ EPIZÓDSZÁMRÓL. Ezek mind rajongói, vagy legfeljebb újságírói találgatások. Ne terjesszetek már ilyesmiket, mert csak összezavartok másokat.
2020. jún. 3. 02:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezek csak spekulációk, de az mért terjesztés, ha leírjuk, hogy bizonyos helyeken ezt olvastuk/hallottuk?? Wtf... Senki sem állította, hogy biztos ennyi lesz, csak hogy ezeket olvastuk/hallottuk.
2020. jún. 3. 09:45
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

Sehol nem írta az illető, hogy találgatás lenne.

Célszerű lenne ezeket úgy írni, hogy "egyes rajongók szerint" ennyi lesz.

2020. jún. 3. 10:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Én több oldalon is azt olvastam"

Ezt írtam, egy szóval sem mondtam, hogy ezt a stúdió közölte. Kicsi ésszel helyesen értelmezhető az írásom ;)

2020. jún. 3. 10:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Satoshi Sakai - animation director, az első évadon dolgozott, és az utolsón is, szóval az animációt nem kellene (nagyon) elcseszniük... ezt nemrég erősítették meg.

Kobayashi Yasuko - script writer, aki a korábbi évadokon is dolgozott, szóval a forgatókönyvnek sem lenne szabad rosszabbnak lennie, mint a korábbi évadokban. Elvileg ezt is nemrég erősítették meg.

2020. jún. 13. 21:49
 16/19 anonim ***** válasza:
47%

"Satoshi Sakai - animation director, az első évadon dolgozott, és az utolsón is"

Csak az első évadon dolgozott, és ott is csak 5 epizódon.

2020. jún. 13. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Az utolsót úgy értettem, hogy a 4. évadon is fog dolgozni.
2020. jún. 13. 21:57
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

"Kobayashi Yasuko - script writer, aki a korábbi évadokon is dolgozott, szóval a forgatókönyvnek sem lenne szabad rosszabbnak lennie, mint a korábbi évadokban."

Tehát ugyanolyan elcseszett lesz a pacing, mint eddig, noice :D

2020. jún. 13. 21:57
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

És Satoshi Sakai nem csak az első évadon dolgozott. Nem csak a MAL-t kéne alapul venni.

És Kobayashi Yasuko szintén nem csak az első évadon dolgozott, hanem a többin is, csak elírtam. Amúgy nem csak ő írta a forgatókönyvet, nem hiszem, hogy ezért bántani kéne.

De eddig amiatt ment a rinya, hogy jajj mások csinálják és a MAPPA el fogja cseszni, az animáció nem jó és a sztorit is sz*rul fogják megcsinálni, de most, hogy vannak "eredeti" nevek is az alkotók között, ez a baj....

2020. jún. 13. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!