Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Aot s4 trailer vélemények?

Aot s4 trailer vélemények?

Figyelt kérdés
Én olvastam a mangát, és a story király lesz! (semmi spoiler), de az új animációs stílussal van egy-két fentartásom. Pontosabban kettő: 1. bármennyire is hülyén hangzik a titánok túl részletesek. Nem szoktuk meg, hogy ennyire megcsillan a bőrükön a fény, hogy ennyire ki van emelve az izomzatuk. Másrészt pedig van egy 0.5 mp-s Reineres jelenet (nem a léghajón lévő) ami egyszerűen undorító. Remélem nem így fog majd kinézni.

2020. máj. 31. 17:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok elájulva a befejező manga arc-tól, szóval mincsenek nagy elvárásaim.

Fura a design kicsit amúgy, de magával az animációval nincsenek gondok. Ami aggodalomra adhat okot, hogy ez a pv egy pre-animated előzetes, szóval nem a kész epizódokból lett összevágva, hanem csak úgy összedobták. Magából az animéből még egy epizód sincs kész valószínűleg. Szóval a végeredmény lehet ennél is gyengébb lesz.

Az új rendező pedig elég noname figura, szóval lutri, hogy képes-e hozni az eddigi szintet (az eddigi rendező sem végzett valami jó munkát mondjuk, de ő legalább egy nagy név volt az AoT előtt is)

2020. máj. 31. 19:41
 2/19 anonim ***** válasza:
49%

Anime-only fanként nekem csak egy kérdésem lenne, ki / mi a trailerben az a fehér titán? :D

Amúgy szerintem egész jó lett a trailer, de az engem se nyugtat meg túlságosan, amit már az #1es is leírt

2020. máj. 31. 20:19
 3/19 anonim ***** válasza:

#2 9. és egyetlen eddig nem látott titán a harcipöröly titán.

Én őszintén szólva nem örülök neki hogy ellőtték az előzetesben, emlékszem mennyire vártam a mangában a felbukkanását, meg úgy általában szerintem túl sok kulcsjelenetet lő le a trailer (hadüzenet, lovaskocsi stb.). Az animáció minősége miatt nem aggódok, az előanimált jelenetek az előzetesben nem jelentik azt hogy rosszabb lesz a végeredmény, olyat a videójáték ipar szokott csinálni.

2020. jún. 1. 14:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem csak az aggaszt, hogy szerintem nem fognak 24 epizódba beleférni. Szerintem túl részletes a manga ennyi epizódhoz, attól félek, hogy össze lesz csapva, túl tömények lesznek a részek, túl sok infót akarnak majd beleerőszakolni 1-1 részbe és így érthetetlen/követhetetlen lesz majd.

Az animálás tényleg fura kicsit, de ez csak pre-animation, szerintem jobb lesz majd a végleges. Elvileg sokan maradtak az eredeti animáló csapatból, mert állítólag többen szabadúszók és nem a Wit Studio általán állandóan alkalmazott szakik, hát passz hogy ez igaz-e, csak reménykedni lehet. Én szerettem az első 3 évad animálását, szerintem gyönyörű volt, remélem hogy nem fognak nagyon eltérni tőle.

2020. jún. 1. 17:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szó sem volt eddig epizódszámról. Én úgy gondolom, hogy 3 partra lesz bontva, 12-12-12 körüli epizódokkal, szóval olyan 36 részes lesz.

"Elvileg sokan maradtak az eredeti animáló csapatból, mert állítólag többen szabadúszók és nem a Wit Studio általán állandóan alkalmazott szakik, hát passz hogy ez igaz-e, csak reménykedni lehet"

Hát ez nem igaz, MAL-on meg tudod nézni Final Season Staff-ját, nem sok olyan nevet fogsz találni rajta az animációs szakik között, akik korábban dolgoztak volna AoT-on. Egyedül Satoshi Sakai dolgozott korábban AoT-on, ő is csak az első évadon (5 epizódból vette ki a részét). Rajta kívül az összes animációs stábtag új ember.

2020. jún. 1. 18:21
 6/19 A kérdező kommentje:
Én úgy hallodtam, hogy 20-20-20 epizodos lesz az utcsó évad
2020. jún. 2. 08:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
6: Semmilyen információ nincs erről, csak rajongói találgatások vannak. Egyébként meg az kb ki van zárva hogy ennyi legyen :D kb. 40-45 mangafejezethez 60 epizód? Hát akinek ez kipattant a fejéből nem tudom mit szívott
2020. jún. 2. 08:45
 8/19 anonim ***** válasza:
49%
#3 vagyok és remélem nem szedik szét, ha több mint 24 rész akkor több mint 24 rész. Mi az hogy manapség nem tudnak ennél hosszabbat egyben megcsinálni? Nem tudom hogy jutottunk el oda hogy egy anime szükségszerűen 12 vagy 24 részes, vagy pedig 10 éven át tervezik megállás nélkül hetente adni. Régen azért csak elkészült agy 37 részes Death Note, 64 részes Fullmetal Alchemist: Testvériség vagy egy 74 részes Monster egyben évadokra bontás nélkül.
2020. jún. 2. 14:00
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Változnak az igények. Most erre van igény, a fogyasztóknak folyamatosan kell az új tartalom. Ha egyben akarnák leadni, akkor sokkal több időt kellene rá várni, hogy elkezdjék.
2020. jún. 2. 14:11
 10/19 anonim ***** válasza:
57%

Én több oldalon is azt olvastam, hogy két részre lesz bontva 🤔

Part 1: 10-12 rész

Part 2: 12 rész

2020. jún. 3. 01:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!