Aot s4 trailer vélemények?
Én nem vagyok elájulva a befejező manga arc-tól, szóval mincsenek nagy elvárásaim.
Fura a design kicsit amúgy, de magával az animációval nincsenek gondok. Ami aggodalomra adhat okot, hogy ez a pv egy pre-animated előzetes, szóval nem a kész epizódokból lett összevágva, hanem csak úgy összedobták. Magából az animéből még egy epizód sincs kész valószínűleg. Szóval a végeredmény lehet ennél is gyengébb lesz.
Az új rendező pedig elég noname figura, szóval lutri, hogy képes-e hozni az eddigi szintet (az eddigi rendező sem végzett valami jó munkát mondjuk, de ő legalább egy nagy név volt az AoT előtt is)
Anime-only fanként nekem csak egy kérdésem lenne, ki / mi a trailerben az a fehér titán? :D
Amúgy szerintem egész jó lett a trailer, de az engem se nyugtat meg túlságosan, amit már az #1es is leírt
#2 9. és egyetlen eddig nem látott titán a harcipöröly titán.
Én őszintén szólva nem örülök neki hogy ellőtték az előzetesben, emlékszem mennyire vártam a mangában a felbukkanását, meg úgy általában szerintem túl sok kulcsjelenetet lő le a trailer (hadüzenet, lovaskocsi stb.). Az animáció minősége miatt nem aggódok, az előanimált jelenetek az előzetesben nem jelentik azt hogy rosszabb lesz a végeredmény, olyat a videójáték ipar szokott csinálni.
Engem csak az aggaszt, hogy szerintem nem fognak 24 epizódba beleférni. Szerintem túl részletes a manga ennyi epizódhoz, attól félek, hogy össze lesz csapva, túl tömények lesznek a részek, túl sok infót akarnak majd beleerőszakolni 1-1 részbe és így érthetetlen/követhetetlen lesz majd.
Az animálás tényleg fura kicsit, de ez csak pre-animation, szerintem jobb lesz majd a végleges. Elvileg sokan maradtak az eredeti animáló csapatból, mert állítólag többen szabadúszók és nem a Wit Studio általán állandóan alkalmazott szakik, hát passz hogy ez igaz-e, csak reménykedni lehet. Én szerettem az első 3 évad animálását, szerintem gyönyörű volt, remélem hogy nem fognak nagyon eltérni tőle.
Szó sem volt eddig epizódszámról. Én úgy gondolom, hogy 3 partra lesz bontva, 12-12-12 körüli epizódokkal, szóval olyan 36 részes lesz.
"Elvileg sokan maradtak az eredeti animáló csapatból, mert állítólag többen szabadúszók és nem a Wit Studio általán állandóan alkalmazott szakik, hát passz hogy ez igaz-e, csak reménykedni lehet"
Hát ez nem igaz, MAL-on meg tudod nézni Final Season Staff-ját, nem sok olyan nevet fogsz találni rajta az animációs szakik között, akik korábban dolgoztak volna AoT-on. Egyedül Satoshi Sakai dolgozott korábban AoT-on, ő is csak az első évadon (5 epizódból vette ki a részét). Rajta kívül az összes animációs stábtag új ember.
Én több oldalon is azt olvastam, hogy két részre lesz bontva 🤔
Part 1: 10-12 rész
Part 2: 12 rész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!