Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki ismer jó romantikus...

Valaki ismer jó romantikus animét?

Figyelt kérdés

Számtalan romantikus animéről hallotam már, de nagyon kevés tetszett. Remélem tudtok segíteni.

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2020. máj. 18. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, miket láttál már és mennyire legyen hangsúlyos a romantika, de én ezeket szerettem:

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume o Minai

Gosick

Shigatsu wa Kimi no Uso

Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai.

Re:ZERO -Kara Hajimeru Isekai Seikatsu-

Toradora!

3D Kanojo

Rakudai Kishi no Cavalry

Yamada-kun to 7-nin no Majo TV

2020. máj. 19. 00:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! sokat segítettél:)
2020. máj. 19. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, találsz kedvedre valót:))

Kamisama Hajimemashita

Fruits basket

Shingeki no bahamut: Virgin soul(ez a második évad, de szerintem az elsőt, a Genesist nyugodtan kihagyhatod, mert nem is tartozik szigorúan össze a kettő, plusz nekem nem is annyira tetszett:'D Bár azt meg kell hagyni, abban is a szerelem a középpont, és az is szép, de nekem a második évad sokkal jobban tetszett - azt is néztem meg véletlenül előszörxD Ráadásul ez az egyik legszebb szerelmes anime, amit valaha láttam, megéri megvárni, hogy kibontakozzon)

Akatsuki no Yona

Noragami

Sousei no Onmyouji - ez is nagyon cuki, bár nem a szerelem a fő lényeg, de azért van benne elég.

Mindegyiket rettenetesen imádom, sőt az első négy egyenesen a kedvenceim közé tartozik. Plusz rövidek viszonylag, egyedül a Sousei no onmyouji hosszabb kicsit, de azt hiszem, csak ötven részes lehet maximum.

Nem fantasyk:

Kaichou wa Maid-sama

Ao haru ride(erre igazából nem emlékszem, hogy tetszett e, sőt, semmire nem emlékszem belőle, de sokan szeretik:DD)

2020. máj. 19. 19:46
 4/10 anonim válasza:
96%

Lovely complex

Suki-tte li na yo

2020. máj. 20. 14:56
 5/10 IzumiOnAnime válasza:
100%
Úgy hallottam, hogy a Sing "Yesterday" for Me (Yesterday wo Utatte) egy jó anime. (Ráadásul még friss anime. Előző hónapban kezdték adni, ha jól tudom)
2020. máj. 20. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Régi klasszikus: Hana Yori Dango

[link]

Történelmi:Emma

[link]

Kicsit természetfelettis:Fruits Basket

[link]

Ezek mind nagyon népszerűek

2020. máj. 20. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Kimi ni Todoke
2020. máj. 22. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagi No Asukara
2020. máj. 22. 07:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Romeo x Juliet, régi anime de nekem nagyon tetszett
2020. máj. 23. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagy segítség lenne, ha leírnád, hogy pontosan milyen érdekel, így jobb híján csak felsorolom az én kedvenceimet.

- Bunny Girl Senpai (egyik kedvenc animém)

- Kimi no Uso (kötelező darab)

- Clannad (az anime első évada egy bájos kis anime, a második évada zseniális, a befejezése pedig valami botrányosan gyenge)

- Tsuki ga Kirei (nem váltja meg a világot, de tényleg egy végletekig aranyos és bájos történet)

Ha movie is jöhet, akkor ezt a kettőt ajánlom:

- Kimi no Na wa (amit mindenki ismer. Azért szerintem egy icipicit - nagyon hangyányit - túlértékelt alkotás, de nem fogom a zsenialitását vitatni)

- Koe no Katachi (ez viszont egy rettenetesen jó történet és iszonyú mély. Bár erre lelkileg készen kell lenni. Az első húsz percet még mindig nehezemre esik újranézni)

És ezt még megmelíteném: ez egy OVA, azaz a Rurouni Kenshin című animének (bár inkább a mangának) az előzménye, ez pedig a Rurouni Kenshin Tsuiokuhen. Az anime nélkül is lehet érteni, meg kedvelni az animét, de úgy üt a legjobban, ha magát a fő animét ismeri az ember.

2021. febr. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!