Ismertek olyan romantikus animét, ahol a főhős fiú?
Hárem zavar?
Pl: Nisekoi, Baka to Test, Shuffle! stb.
Kimi to Boku (5 srác a főszereplő, nincs túlhajszolva a romantikával, de azért nem is áll tőle távol)
Black Bullet (szintén nem a romantikus hangulatáról híres, de megér egy próbát)
Bakuman (főszereplőnk két mangaka, Saiko karakterének pedig a lételeme a romantika)
Byousoku 5 Centimeter (egyik kedvencem a műfajban)
Hyouka (igazán kellemes, csak ajánlani tudom)
Isshuukan Friends. (az előzőhöz hasonlóan csak ajánlani tudom)
Sankarea (a középpontban inkább a zombik, mint a romantika van, de az utóbbiból sincs híján -szerintem-)
Gin no Saji (egy fiú középsulis életét mutatja be egy agrár iskolában, amibe természetesen beletartozik a szerelem is)
Ezek közül, amiket felsoroltam, egyiknek sem a fő műfaja a romantika, szóval lehet, hogy nem egészen ilyeneket keresel, de azért remélem, ezek is megfelelnek. :)
Ore monogatari(nincs benne semmien természetfeletti)
Nagi no asukara(nem vagyok benne 100%-ban bisztos ,hogy itt fiú a főszereplő és egyébként fantasi)
Shigatsu wa kimi no uso (ez a zenével van összefüggésben+szomorú)
Kyoukai no kanata(ebben van harc,vér,múltbéli problémák ,és még a szerelem is nagy szerepet kap,de csak ajánlani tudom)
REMÉLEM segíthettem!!!
Jólvan most én itt kavarok ,bocsi ,de azok közül amit leirtam van olyan ami eggyezik az elvárásaiddal
Ore monogatari (ez egy bocsánat kérő anime csomag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!