Ha lenne egy magyar animés csatorna, és ti terveznétek műsorlistát, milyen lenne?
Figyelt kérdés
Mettől-meddig és mi menne (subbal vagy dubbal is akár)? Például reggel 7-8 között a Himoto! Umaru-chan menne, este 7-8 között adnák az Attack on Titan-t, és később, éjfél körül meg mondjuk a Tokyo Ghoul-t vagy a Death Note-ot adnák. (Tudom, hogy nem működne egy ilyen csatorna, csak érdekel, hogy más szerint milyen lenne.)2020. máj. 17. 19:18
11/12 anonim válasza:
Épp ezért nem néztem meg azokat a filmeket. Hallottam róla hogy teljesen kivettét az Eurobeateket.
12/12 anonim válasza:
Kéne egy olyan verzió, ahol alákeverik az eredeti eurobeat zenéket, és akkor szerintem tulajdonképpen teljesen élvezhető lenne, mert a sztorin szerencsére nem sokat változtattak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!