Van még egyáltalán olyan csatorna, ahol animét lehet nézni?
Viasat6-on megy a Dragon Ball Super meg a Boku no Hero Academia (Hősakadémia címmel). Illetve talán mintha a Tsubasa kapitányt is adnák, de lehet, hogy csak adták (meg Yu-Gi-Oh! sorozatokat is láttam már ott, most azokat se tudom, mennek-e aktuálisan). De a Dragon Ball és a HeroAca biztosan megy. HeroAca délután háromtól van, a Dragon Ball meg utána.
Konkrét csatorna nincs, nem éri meg fenntartani.
Miért is hulladékok az animék, kedves 2. válaszoló?
Igen, vannak hulladék animék, ugyanúgy ahogy vannak hulladék élőszereplős filmek és sorozatok is.
Az első jól írta, jelenleg a Viasat6-on megy a DBS ismétlésként és a Hősakadémia premiersorozatként. Nemrégiben pár Yu-Gi-Oh sorozat és a 2018-as Tsubasa kapitány is ment, de ezek helyett adják ma a Hősakadémiát. Egy Vasember anime filmet is szoktak ritkán ismételni.
Ezeken kívül az RTL Klub adja hétvégenként a Bakugan: Battle Planet-et, ami korábban a Cartoon Network-ön ment. És a Kiwi TV ismételgeti néha a Transformers: Armada-t botrányosan rossz szinkronnal.
Amióta az Animax megszűnt (úgy 5 és fél éve), egy csatorna sem mert komolyan bevállalkozni az animékkel, mert a hazai tévés kultúra nem olyan nyitott irántuk, mint más országoké, és a legtöbb animemániás úgyis neten nézi ezeket.
Viasat 6 on lehet Animét nézni.
Vagy itt egy darabig elérhetőek részek
Nekem tetszik a szinkron. Szerencsére nem egyforma az emberek ízlése. Japánul ezt eddig valamiért kihagytam, de így nagyon jó nézhető a Hősakadémia Anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!