Ki a kedvenc sannin-otok a Narutóból?
Orochimaru.
Ahogy kinéz, amilyen beteg, de majd eléggé lecsúszik, de a három sannin közül akkor is ő marad a favorit. Jiraiya egy perverz öreg, engem egyáltalán nem hatott meg mikor meghalt, ezektől eltekintve, jó ember volt, Naruto-nak meg pláne, de nekem nem volt szimpatikus. Tsunade meg irritáló, arrogáns, mint a legtöbb női karakter, kinézetén kívül semmi pozitívumot nem látok benne.
Tsunade
Mert nekem az fogott meg először egyből benne, hogy mekkora mellei vannak, és milyen szexin néz ki.:) De viccet félretéve, azért a kedvencem, mert nagyon harcias nő, megtudta magát fiatalítani, és mert meggyógyította azokat akik nem élték volna túl a sérülésüket, és ez nagyon jelentős szerintem. Meg tetszett nekem benne ez a férfiak elleni fellépése, megmutatja, hogy vele nem érdemes packázni. És engem irtóra megfogott a nyaklánca is. F
Mind a hármat nagyon szeretem.
De a kedvencem Orochimaru. Főleg akkor amikor még kicsik voltak akkor nagyon cuki volt. Meg hát igen nagyon jó gonosz. Az összes animéknek vagy a filmeknek a gonoszai nem ilyen jók mint ő. 🧡🧡🧡🧡🧡🧡
Jiraya
Egy ilyen jellemű emberrel szívesen találkoznék is :)
Tsunade
Mert határozott és a férfiaknak is megmutatja, hogy vele nem lehet csak úgy szórakozni.
1.Jiraya-Mert szeretem vicces.
2.Tsunade-Mert fasza,még nőként is.
3. Orochimaru-Mert...Áhh,nem tom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!