JJBA! Hányadik rész, illetve miért az tetszik a legjobban?
Csak animé. Spoiler veszély! Ha 6. rész/fejezeten túlmúlik a válaszotok, akkor légyszi, ha kibírhatatlan, akkor csak megnevezni.
Illetve kedvenc szereplőiteket is leírhassátok, illetve gonoszaitokat.
Ahogy láttam, nehéz utána kutatni, főleg itt GYIK-ról van szó, az előző JoJo-s kérdéseket, bár valami hasonló volt, de sosem árt frissíteni, újabbakat hallani!
Ha anime, akkor Part 2.
Joseph laza, a zene zseniális.
Az eddigi anime adaptációkból legjobban a part 5 maradt meg és ezt találtam a legizgalmasabb, legszórakoztatóbb partnak. Giornot imádom, tetőtől-talpig ő a kedvencem.
Utána pedig a Stardust Crusaders a másik kedvenc. Nekem nagyon átjött a humor, és Polnareff úgy egész magában nagyon feldobta a sztorit. Alapjáraton nagyon szeretem az ilyen utazós kalandsztorikat, pláne ha jár hozzá egy Polnareff 😍
Stardust Crusaders. Jotaro karakterét imádom, Joseph olyan maradt mint ahogy megismertük, Avdol komolyabb típus, mint Jotaro, de vicces is tud lenni. Polnareff is jófej volt, Kakyoin is, (rerorerorerorero) bár kicsit meglepődtem mikor Joseph azt mondta, hogy hátba fogja szúrni őket Kakyoin, de hála Istennek egy másik Standmaster vette fel Kakyoin alakját. Iggyről nem tudok sokat beszélni, de Ő vitte a prímet. Bátor, vicces, hősies, és szeret Francia férfiak arcába szellenteni, de megmenteni az élete árán még jobban. Még csak a Diamond is Unbreakable 10. részénél járok, de van egy érzésem, hogy a Vento Aureo is nagyon fog tetszeni.
Ui: Josuke haja undo-DORARARARARARA oké, abbahagyom.
Szerintem egyre gyengébbek lettek a részek. A Phantom Blood és Battle Tendecy szerintem jobban rászolgált a "bizarr" jelzőre, mert a történet eseményei bizarrok, de a legtöbb animénél így van, azonban az első 2 part a szarrá gyúrt és buz1san pózoló karakterek erre többet rádobtak... :D
Szerintem a Golden Wind volt a leggyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!