Az Inuyasha vegig le van szinkronizálva?
# 3 Értem.
Es nem tudod ossyesen hany reszes ? Van vagy 4-5 nagy film is azt tudom.
Valameddig le van szinkronizálva, aztán vadászni kell a részeket.
Én amit utolsót feliratosan találtam a Final act 26resze.
De még Kagome döntését se tudom,mert error a videó vége.
Pedig ez így nem érhet véget,hogy ott ragad a sötétségben,vagy otthon Tokióban,vagy Inuyasha megmenti? Mindenki azt várja,hogy jöjjenek össze,erre semmi sem történt kb. Egyszer majdnem megcsókolta. Különben nagyon elceeszik,hogy sokszor a csaták hevében kezdenek szerelmeskedni,nekem sokkal jobban bejön,mikor kettesben vannak és úgy történne valami. Remélem van tovább,mert mindjárt végzek a filmekkel és értelmetlen lesz az életem.
Gyerekkorom óta nézem,mikor 20:20 kor a Minimax adó után kezdődött....
Mint írtam: az egész sorozat le van szinkronizálva az RTL-nél, csak korhatározási viták és jogi gondok miatt nem került el sehová. Rajongói csapat sem mentette meg, mert az Animaxban bíztunk és az Animax is átvert minket.
A Final Act 26 részes és - egy kisebb ködbe-burkolózás ellenére - van szép befejezése. Ősszel érkezik egy spin-off sorozat, ami állítólag még jobban rá fog világítani a kút titkaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!