Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az Inuyasha vegig le van...

Az Inuyasha vegig le van szinkronizálva?

Figyelt kérdés
Ha nincs,akkor tudja valaki,h melyik az utolsó ami le van még szinkronizálva ?

2020. ápr. 13. 06:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Levan végig szinkronizálva, de csak 113 részt fogsz tudni megtalálni mert csak ennyit sugárzott az RTL Club még annakidején. A kiadatlan szinkronos részek valami archívumban pihenhetnek.
2020. ápr. 13. 08:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Ertem.De gondolom feliratosan meg lehet ayert talalni a neten...
2020. ápr. 13. 08:29
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
NINCS leszinkronizálva végig.
2020. ápr. 13. 09:39
 4/12 A kérdező kommentje:

# 3 Értem.

Es nem tudod ossyesen hany reszes ? Van vagy 4-5 nagy film is azt tudom.

2020. ápr. 13. 09:44
 5/12 anonim ***** válasza:
[link] Itt fent van hogy hány részes
2020. ápr. 13. 16:05
 6/12 A kérdező kommentje:
koszi
2020. ápr. 13. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Még 2007-ben néhány szinkronszínész meg volt hívva egy Con rendezvényre, ahol elárulták az alábbit. Az egész sorozatot leszinkronizálták és a sorozat után készítették el a mozifilmeket. Tehát az RTL-nél volt az egész sorozat és egyéb információforrás által az RTL-nek sajnos exkluzív joga volt előbb befejezni a sorozatot. Ezért nem tudták előbb átadni az Animaxnak, aztán az Animax nagy sunnyogásba kezdett. Majd a médiahatóság egyre jobban bírálta a délelőtti vetítést, egyre inkább szükség is lett volna a 16-os karikára, az RTL a 105. résztől nem tudott német mintájú vágást kapni, és az RTL így a 113. résszel belefáradt az egészbe. Nagy hibás döntés az RTL-től, hogy meg sem próbálták felnőttek számára vetíteni. Később joglejárattal az Animax átvehette volna, de az Animaxot a tulajdonos szép nagy csönddel tönkretette.
2020. máj. 5. 10:23
 8/12 anonim válasza:
76%

Valameddig le van szinkronizálva, aztán vadászni kell a részeket.

Én amit utolsót feliratosan találtam a Final act 26resze.

De még Kagome döntését se tudom,mert error a videó vége.

Pedig ez így nem érhet véget,hogy ott ragad a sötétségben,vagy otthon Tokióban,vagy Inuyasha megmenti? Mindenki azt várja,hogy jöjjenek össze,erre semmi sem történt kb. Egyszer majdnem megcsókolta. Különben nagyon elceeszik,hogy sokszor a csaták hevében kezdenek szerelmeskedni,nekem sokkal jobban bejön,mikor kettesben vannak és úgy történne valami. Remélem van tovább,mert mindjárt végzek a filmekkel és értelmetlen lesz az életem.

Gyerekkorom óta nézem,mikor 20:20 kor a Minimax adó után kezdődött....

2020. jún. 29. 23:00
 9/12 A kérdező kommentje:
ertem.Koszi a valaszokat.
2020. jún. 30. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam: az egész sorozat le van szinkronizálva az RTL-nél, csak korhatározási viták és jogi gondok miatt nem került el sehová. Rajongói csapat sem mentette meg, mert az Animaxban bíztunk és az Animax is átvert minket.

A Final Act 26 részes és - egy kisebb ködbe-burkolózás ellenére - van szép befejezése. Ősszel érkezik egy spin-off sorozat, ami állítólag még jobban rá fog világítani a kút titkaira.

2020. júl. 5. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!