Inuyasha rajongók pár kérdés? Hány részig szinkronosak a részek? Pl a 130. részig már nem jutottunk el?
Hányadik rész mikor Rin felfedezi az alvó Shesomarut egy fa alatt?
Írjatok nekem légyszi olyan részeket amiben Shesomaru és Inuyasha összetűzésbe kerűl.
Milyen sorrendben vannak a mozifilmek ?
Hát a második kérdésre most nincs kedvem válaszolni, mert ahhoz utána kéne járnom. :D
De ami a harmadikat illeti, gondolom arra gondolsz, hogy a sorozat nézése közben mikor érdemes beiktatni őket. Az első filmmel érdemes várni addig, amíg InuYasha megtanulja az Ellenhullámot(Bakuryuuha). Utána pedig szerintem meg is nézheted a 2. és 3. filmet is. A 4. filmmel pedig addig érdemes várni, amíg megtanulja a Szilánkzáport(Kongousouha). Nem nagyon jártam utána, csak az emlékezetem alapján írom, de ha így nézed, akkor biztos világos lesz minden. Részt nem írok, ha nem gond, végül is úgyis egyértelmű lesz, ha látod ezeket a képességeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!