Kakashi és Sakura miért nem jönnek össze? Ne támadjatok le pls csak kiváncsi vagyok
már gondolom nem aktuális a kérdés, de hosszan válaszolok:
Sakura és Kakashi között tanár-diák viszony van kezdetben. Kakashi 27 éves kb, míg Sakura 12-13 max. Az ilyesmi lolita viszony nem igazán támogatott... Sakura ráadásul halálosan odavolt/odavan/oda lesz Sasuke-ért ://
Az időugrás után, a shippuudenben már idősebbek, Sakura 16 körül lehet, kakashi meg 31 kb, ez még mindig idő, de már kevésbé olyan "gáz". Az idő, és a dolgok amin keresztül mennek a sorozat során közelebb hozza őket, mint tanár-diák, szinte már barátok, de biztosan bizalmas kapcsolatuk lesz. Azért ha jobban meggondoljuk, Sasuke mindig is az elérhetetlen, plátói szerelem volt Sakurának, ezt Kakashi, Naruto, Sasuke és az egész világegyetem tudta :)))
Kakashinak is volt ilyen viszonzatlan szerelme, csak éppen ő volt Sasuke szerepében (gondolok itt Rin-re), úgyhogy valahogy megértette ezt és nem csinált semmit, bármilyen érzései is voltak Sakura iránt.
Szerintem Sakura és Sasuke között 0 kémia van, de ez személyes vélemény, és mindig is Kakashival akartam, hogy összejöjjön, amikor már mindketten olyan korban vannak, de a Borutoban is láthatjuk, hogy ez nem történt meg, és nem is fog...
Rövid válasz: Sakuranak mindig is Sasukeval kellett összejönnie, mert ilyen az animék világa, és így kiszámítható, meg örülnek a rajongók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!