Narutoban Sasuke? (Kérdés lent)
Én ezt értem, de vajon miért lehet, hogy mindig csak Sakurával kapcsolatban merül fel az emberekben az a kérdés, hogy Sasuke valóban szereti-e, míg az mindenki számára egyértelmű, hogy Itachihoz vagy Narutóhoz miképpen viszonyul(t)? Nem gáz kicsit, hogy kb. már keresni kell a bizonyítékokat arra, hogy ez egy szerelemházasság, mert egyébként nem nyilvánvaló?
(Oké, ez inkább költői kérdés, de na.)
Egyszerűen az b@ssza az emberek csőrét, hogy mindenhol a viszonzott szerelmet keresik. Hinata már a kezdetekkor is szerette Naruto-t, csak ő hülye volt, és nem vette észre. Sasuke ugyanígy volt Sakurával. Bizalmatlan volt mindenkivel. Sajnos vagy nem sajnos, manapság egy kapcsolat a külsőből indul. Ha jól néz ki a csaj, a srác felfigyel rá, ugyanez a srácnál is. Kialakul egy kapcsolat, ami ha működik, tehát nem ütközik a két egyén jelleme, akkor a szerelem idővel átmegy szeretetbe. Naruto elfogadta Hinata szerelmét, ahogy Sasuke is a Sakuráét. Miért? Mert adni akart egy esélyt Naruto és Sakura nézeteinek, és úgy akarta látni a világot, ahogy ők. Egyik párosnál sem csak úgy rácuppantak a másikra, hanem évek teltek el. Aki ezen a két pároson fennakad, az nem érti rendesen a kapcsolataikat.
Ha mindenáron piszkálni akartok valakit, akkor az legyen légyszi Chouji és Karui. Őket én sem értem(ez persze nem azt jelenti, hogy bajom lenne velük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!