Tudnátok ajánlani animéket? Amiket láttam eddig:Naruto, Yu yu hakusho, Fma, Thokio Ghoul, Bleach, Boruto -, Naruto Shippuden, Dororo, Db, Dbz, Inuyashiki, Banana fish, Bokuno my hero academia, Db super, Black Clover, nanatsu no tazai 1,2 évd
Kimetsu no Yaiba-t nagyon szeretik a népek, lassan vége is asszem, talán még 4 rész lesz.
Az Isekai műfajt ajánlanám még figyelmedbe, nekem az volt az ugródeszka az animék világába miután kifogytam a mainstream shounen-kből.
"Isekai műfajt ajánlanám még figyelmedbe, nekem az volt az ugródeszka az animék világába miután kifogytam a mainstream shounen-kből."
Mert az Isekai nem mainstream, aa dehogy. Csak a csapból is az folyik manapság.
Én inkább valami kifinomultabb seinent javasolnék a kérdezőnek, mint pl. a Steins;Gate, Psycho-Pass, Legend of the Galactic Heroes.
Hasonló műfaj:
Noragami
Hunter x Hunter (2011)
Magi: The Labyrinth of Magic
Ushio to Tora
Más de nagyon jó:
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Juuni Kokuki
Berserk
Seirei no Moribito
Tenkuu no Escaflowne
the rising of the shield hero
attack on titan
death note
fairy tail
sword art online
one punch man
soul eater
konosuba
Amiket most ajánlani fogok, kérlek ne dobd pár rész alatt, hanem próbáld végignézni. Mindenképp megérnek egy próbát.
Fullmetal Alchemist Brotherhood (nem tudom, hogy csak a simát vagy mindkettőt láttad-e, ha ezt még nem, mindenképp ajánlom)
Code Geass
Anohana
Chihayafuru
Mononoke Hime
Made in Abyss
Natsume Yuujinchou
Baccano
Death Parade
Hotaru no Haka (Grave of the Fireflies)
Mob psycho 100
Carole & Tuesday
death note
jujutsu kaisen
demon slayer
wind breaker
dr. stone
black clover
re zero
Hazurewaku no "Joutai Ijou Skill" de Saikyou ni
mashle
attack on titan
black butter
Tensei Shitara Slime Datta Ken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!