Van itt olyan, akinek bejön All Might (Yagi Toshinori) a Boku no Hero Academia c. animéből?
Sokan rajonganak a diákokért, meg Aizawáért is, de ki szereti All Mightot? Csak szerintem ő a legcukibb?
Légyszi írjátok meg a korotokat is!
Nem a zsánerem, (én Hawks meg Aizawa felé hajlok inkább) de nyilván jóképű, meg kedves, meg minden, nincs vele baj.
(18 vagyok)
Nekem All Might-ként nem tetszik annyira, Toshinoriként civilbe viszont bejön.😅
17/l
Nekem egyébként a legnagyobb crushom az ainémében Izuku. Olyan szinten hasonlít a valós kiszemeltemre, hogy nem tudok ettől elvonatkoztatni 😅
Aizawa nem tetszik túlzottan, ijesztő, mennyire kimerült mindig.
Biszexként még tetszik nekem Kyoka meg Momo (😏) a fiúk közül Todoroki és az a csávó, akinek sok karja van (elfelejtettem a nevét 😒) meg még jól néz ki Dabi is azzal a badass külsejével.
Aki egyáltalán nem jön be, és nem értem miért tetszik bárkinek is az Shinsou a 1-B-ből. Olyan, mint egy kialvatlan Róbert Pattinson kék hajjal 😂
#2 voltam megint 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!