Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon egy meleg nő miért csinál magából férfit?
Arra gondolok,hogy ha egy nő nőre vágyik akkor egy 100%-ban nőt szeretne és nem egy rövid hajú férfi ruhás ferfiasan viselkedő nőt mert ennyi erővel maradhatna egy pasinál is.
Férfi vagyok ,kíváncsi lennék,hogy ki hogyan látja ezt.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Nem minden meleg nő férfias, valójában ők csak egy szűk köre a leszbikusoknak, többségük pedig ugyanolyan hétköznapi nő mint hetero társaik. Nem is feltételeznéd róluk kihez vonzódnak, amíg nem mondják.
Akik meg igen, ők simán így érzik jól magukat, de a nagyon extrém esetek sok esetben nem is szeretik ha nőként kezelik őket, szóval inkább transzneműek, nem pedig leszbikusok.
Köszönöm a válaszod.
Igen van aki teljesen nőies kívülről meg sem lehetne mondani róla, nem is rájuk értettem a kérdésem hanem amit a válaszod másik felében írtál akik valóban úgy néznek ki mint egy fiú ,róluk messziről látszik az érdeklődésük.
Aki férfit csinál magából, az 99 százalékban férfi is akar lenni. Ők nem leszbikus nők, hanem transznemű férfiak.
Aki meg simán csak fiús, de azért lányként tekint magára, annak egyszerűen ilyen a stílusa, így érzi jól magát. Akiknek meg leszbikus/biszex lányként az ilyen lányok jönnek be, nekik meg ilyen az ízlésük. Attól még mert fiúsabb egy lánynak a stílusa, attól még teljesen más mint pasival járni. Attól még női teste, női gondolkodása van. Én sem tudom teljesen megérteni, mert nekem kifejezetten a lányos lányok tetszenek, és én is az vagyok, de nem vagyunk egyformák. Amúgy meg teljesen hetero lányok között is vannak nagyon fiús kinézetűek.
Köszönöm a válaszokat!
Még azt had kérdezzem meg a lányos meleg lányoknak inkább a nőies nők jönnek be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!