Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tovàbb fogok egyszer teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tovàbb fogok egyszer teljesen lépni?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon hosszú párkapcsolatom, ami a legjobb barátnőmmel alakult ki.

Kb. 2 éve szakitottunk. Azóta neki is van más és nekem is volt. Viszont a mai napig vissza jönnek emlékek amik hozzà fűznek és elkezd hiànyozni. Ha meglátok egy képet róla vagy bármit ami hozzá kapcsolódik akkor szintén.. Néha úgy érzem, hogy még most is sirni tudnék.. Tudom, hogy nagyon hosszú idő amit együtt voltunk és hogy időt kell adni, de mennyit? Vagy ez mindig így lesz, hogy néha eszembe jut és fájni fog? Ő volt az első meg nekinis én és nagyon szerettük egymást, ebben biztos vagyok, ő mégis teljes mértékben tovàbb tudott lépni. Én miért vagyok ilyen nyomorék?

2019. júl. 21. 00:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez ilyen. Hetero férfiként hasonló cipőben jártam, mint te. Ahogy te is mondtad, idővel tompulni fog a fájdalom, de ezt neked magadnak is akarnod kell. Szerintem az a baj, hogy valahol még mindig nem láttad be, hogy vége vele. Először ezt kell tudatosítanod, és utána az emlékek elhalványulnak majd. Sajnos nincs jobb, amit mondhatnék. Amúgy meg nem vagy nyomorék, csak lelkileg érzékenyebb vagy, és jobban kötődsz az emberekhez, ennyi. Zsolti-32
2019. júl. 21. 03:48
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Ez a te döntésed, hogy sajnálod magad és sopánkodsz azon, hogy már nem vagytok együtt, ezzel együtt kibarkácsolsz minden potenciális partnereddel, hisz továbbra is az exed után sírsz, így nem lehet együtt lenni senkivel normálisan.

Ha nem tudod lezárni, akkor keresd meg és beszélj vele, bár nem írod, miért mentetek szét.

Ha ez sem segít, akkor pszichológus. A szakítás maga is egy gyászfolyamat, amit valamiért nem tudsz egyedül feldolgozni és tovább lépni rajta.

2019. júl. 21. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom miért van mindig lepontozva, aki nem áll le sajnálkozni, hanem elmondja hogyan kell túllépni. Az előttem szóló szerintem sértés nélkül írta le. De az emberek szeretik sajnálni/sajnáltatni magukat.
2019. júl. 21. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is felpontoztalak 2#

Teljes mertekben igazad van

2019. júl. 22. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a saját sérelmeimnél és az elmúlt boldog pillanatokról azt gondolom, hogy az örökre bennem marad és benned is ott lesz, mint mindenkiben. Igen, a tovább lépés fontos, de a legfontosabb mégis az, hogy az emlékeket vele jóként "raktározd" el magadban. Elvitt a szívedből egy darabot, és lehet talán az is, hogy ő volt neked az igazi, de minden okkal történik. Bármi van, írj nekem nyugodtan, szívesen meghallgatlak és talán még tanácsot is tudok adni. L/l
2019. júl. 23. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sem tudok továbblépni, nehezen esek bele valakibe, és már nehéz volna valakinek őt túlszárnyalni. Ez van. Néha úgy vagyok vele, hogy majd ha már nem élek, nem fáj ,😂😂😂

(Nem utalás, inkább filozofikus töprengés)

2019. júl. 29. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!