Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan, hogy valaki leszbikusbol hetero lesz?
Most le leszek pontozva, mert félre fognak érteni, de vannak olyan lányok, akik valami oknál fogva lányokkal kezdenek először. Mivel velük kezdték, nincs tapasztalatuk férfiakkal, és vagy lázadásból, vagy mert nem is éreznek késztetést, elkönyvelik, hogy leszbikusok.
Gyakran azokkal van ez, akik a legjobb barátnőjükkel fedezik fel a szexualitást és az ilyeneknek igenis trendi azt mondani, hogy ő leszbikus. (Én annak vagyok a híve, hogy egy férfival nem kell lefeküdni, hogy érezzük, akartuk vagy sem az aktust, de okosan ismerkedni, nyitottnak lenni nem árt, amíg nem vagyunk biztosak magunkban.)
Volt ilyen osztálytársam tiniként, mostanra férje és gyereke van. Én akkoriban egyáltalán nem voltam tisztában magammal, fiúkkal is próbálkoztam, nem jutottam sokra. Bennem lassú volt az elfogadás és bár korán erő voltam, a szexualitást óvatosan kezeltem.
Ő elújságolta mindenkinek, feltűnősködött, egyértelműen lázadás volt részéről.
Most ebből le lehet vonni a tanulságot. 22-23 éves kor alatt szerintem éretlen egy ember, és nem lehet komolyan venni, főleg ha csapongó típus. Ez meg külön megérne egy elemzést, hogy a leszbikusságtól elkanyarodott egy idősebb férfihoz.
Szerintem ez a lány magával sem volt tisztában, és ki tudja mi zajlott eddig körülötte. Kicsit bosszant is, mikor valaki ennyire sem tartja magát, hogy figyeljen a motivációira, és ne csináljon magából, vagy egy konkrét csoportból majmot. Az ilyenek miatt mondják a férfiak, hogy minden lányban ott van a vágy az ellenkező nem felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!