Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még egyáltalán normális becsületes nő?
Bocsánat, de kivagyok akadva. Miért van az, hogy nincs az emberekben annyi, hogy ha valamit nem akarnak, vagy nem tetszik megmondják?
Volt olyan, hogy konkrétan megkérdeztem, hogy találkozunk még vagy ilyenbe ne is reménykedjek erre közli, hogy most ne irjak ilyet ő nyugalmat akar.. miért nincs néhány nőben annyi, hogy megmondja? A másik, hogy eltünik az esetek 90% minden szó nélkül 3 üzenet után? Miért? Miért nem lehet megmondani? Vagy én vagyok csak ennyire szókimondó? De teljesen mindegy melyik korosztály mert mindkettőben láttam ilyent. Főleg a leszbikusokra jellemző. Ti hogy látjátok?
Ha nyaggatod őket akkor persze, hogy inkább meglépnek szó nélkül.
És igen, van normális nő. De ők szintén “normálisakat” keresnek.
Lehet nincs bátorságuk megmondani olyannak, aki ennyire sokat remél...ehhez eléggé meg kell érni. Sokáig én is inkább csak elsunnyogtam.
Most már a szemedbe mondanám.
Ennyi negatív embert... nem lehet, hogy ezért dobnak, mert érzik rajtatok?
Ahhoz meg külön tehetség kell, hogy valaki csak a "nem normálisokat" találja meg.
Néha egyszerűbb szó nélkül lelépni.Általában mindkét fél érzi,hogy nem stimmel valami.Volt olyan találkozóm,ami nem sült el túl jól,és miután hazamentünk,egy büdös szót nem írtunk egymásra többet.És egyikünknek sem kellett megkérdeznie,hogy miért.
Egy-két levélváltás után szerintem nem elvárás,hogy szinte név és arctalanul korrekt legyen mindenki mindenkivel.Az már más,ha régebb óta leveleztek,és minden jónak tűnik,majd lelép,de ezen sem szabad túl sokat rágódnod.Nem talált elég érdekesnek,és nem akart megbántani inkább.Most jobb lett volna,ha azt mondja,hogy bocs,de untatsz? (nem biztos,ez csak egy példa).Annyit tehetsz,hogy nem kezdesz el ragaszkodni mindenkihez,akivel elkezdesz levelezni,mást sajnos nem.És ez nem a normalitás vagy a becsületesség függvénye,egyszerűen ez a netes plattform nem így alakult ki.Azok akik szó nélkül lelépnek,mert itt megtehetik,élőben nem tennék meg ugyanezt a mondatod közepén,mert az egy máshogy szocializálódott közeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!