Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nem leszbikus vagy utal engem?
Sziasztok!
Az egyetemen van egy baromi szep lany, aki nagyon tetszik nekem. A kinezetebol nekem teljesen az jon le, hogy leszbikus. Csak fiu ruhakat hord es nem sminkel. Eleg sok fiu es lany baratja is van, de van egy lany akivel kulonosen joba van es lehet, hogy tetszik neki. Pl.: senki masnak nem mond olyanokat, hogy csinos vagy stb. Probalkozok utalni neki, de olyan mintha soha nem venne a lapot, vagy nem akarna. A pride elott par hettel megkerdeztem tole, hogy jon-e velem, de az volt a calasza, hogy utalja a prideot. Olyan kicsit mintha le akarna koptatni.
Most nem tudom eldonteni, hogy mi van vele. Szerintetek?
Szerintem csak ilyen az öltözködési stílusa.
Egyébként undorító, ahogy a leszbik nyomulnak a hetero csajokra.
Ha nem akarod nyíltan megkérdezni tőle, hogy leszbikus-e vagy szimplán te nem jössz be neki, akkor barátkozzál vele kitartóan, és előbb-utóbb meg fogod kapni a választ. De tényleg barátkozás legyen, ne flört, nyomulás vagy ilyesmi.
Ezt csak azért mondom, mert a leírás alapján ez a lány akár én is lehetnék, és nálam ez válna be. :D (Én amúgy nem vagyok leszbikus.)
Én is olyanokat hordok mondjuk csak mert a fekete ugye ápol és eltakar ;) (hetero lány vagyok.)
De ha ilyen én a helyedben feladnám vagy elmondanám neki kerek perec mit érzek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!