Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha neme csókol meg?
Figyelt kérdés
Randizok egy lânnyal nagyon vonzodunk egy màshoz de még nem csókoloztunk
A nyakamba csókol a vâllamat is meg ölel meg kézen fogva sétálunk de igaz csók nem volt
1x kaptam szájra puszit
Mi lehet a baj?
Nem mondanám vissza fogott tipusnak
Túl vagyunk fütve rendessen
Nagyon szeretnék vele igy én probálkoztam de mindig el hajol azt mondta fel hogy nem tudna le állni
Mit tegyek ?
2019. júl. 16. 10:47
2/9 anonim válasza:
szoktál fogat mosni?
vagy lehet neki büdös a szája, és fél, hogy elijeszt téged.
3/9 A kérdező kommentje:
Persze szoktam fogat mosni
Es randik elott mindig ragozok
2019. júl. 16. 11:23
4/9 anonim válasza:
Fél, hogyha megcsókol, akkor megtörik a varázs és a végén még értelmesen és helyesen fogsz írni.
5/9 anonim válasza:
Gyógyulj meg inkább! Normális kapcsolatban nincsenek ilyen problémák mint a beteg világodban.
6/9 anonim válasza:
szájra csók egy határ, gondolom nem meri átlépni
7/9 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Volt már neki valakije előtted?
8/9 anonim válasza:
".. igy én probálkoztam de mindig el hajol azt mondta fel hogy nem tudna le állni"
Miért kéne le állni? Ezt kérdezdmeg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!