Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy van leszbikus hajlamom?
Figyelt kérdés
Mostmár komolyan nem tudom
Csókolóznék és, akár még járnék is lánnyal, de szexuálisan egyáltalán nem vonz a saját nemem
Mostmár az identitásomat sem értem...
2019. jún. 28. 00:35
2/7 anonim válasza:
Szerintem akkor lennél biszex vagy leszbi ha szexuálisan vonzanának a nők.
Szex nélkül járni valakivel olyan mint egy baráti kapcsolat.
3/7 anonim válasza:
Szerintem igaza van az előttem lévőnek, az, hogy csokoloznal vagy járnál, lehet a hormonok miatt is kíváncsi vagy mivel kort nem írtál , így erre tippelnék. Biszex akkor lennél, ha mindkét nemhez szexuálisan vonzódnal.
23 bi l
4/7 anonim válasza:
Evés közben jön meg az étvágy... próbálj meg először csókolózni lánnyal, a többi jön magától.
5/7 anonim válasza:
Feltételezem max 16 éves vagy, ne vergődj ezen, ne címkézd magad. Majd kialakul.
6/7 AnonymusCQ válasza:
Igazából szerintem lehetsz. Én például (bár ezeket a cimkéket nem szeretem használni...) aszexuális leszbikus vagyok, szóval bár lányokhoz vonzódom, mégis hidegen hagy a szex és még csak elképzelni sem szeretném. Elvégre egy kapcsolatot nem ez fog meghatározni
7/7 anonim válasza:
Remélem nincs. Inkább meghagynának a pasiknak ha nem haragszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!