Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire néznétek furán? Gáz lenne oda menni?
Tegnap voltam egy ilyen egyedi dolgokat áruló boltban és az eladó lány nagyon megtetszett. Hogy leszbikus e arra az esély 50-50. Stílus alapján akár az is lehet, vagy egy vagànyabb hetero.
A lényeg annyi, hogy mennyire lenne gàz így idegen lànyként oda menni hozzà, hogy szimpatikusnak tűnik és hogy ha lenne kedve meginnék vele valamit? :D Már az is eszembe jutott, hogy még valami kis csokit is vinnék neki, de hát nem tudom... veszítenivalóm nem sok van :D
Jesszus utolsó... Már ne haragudj, de hány éves vagy? 20-nál nem lehetsz több... Ismerkedni úgy is szokás,hogy meghívunk valakit egy italra, akár ismerem, akár nem. Facebook meg stb... 21. század nyilván, de ez a szomorú, hogy már mindenkinek az az elsődleges az ismerkedésre... :( Én speciel igent mondanék, ha szimpatikus a kérdező.
Szóval kedves kérdező, légy bátor, maximum nem mész többet oda, ha elutasít :)
Abban igaza van a pesszimista hozzászólónak hogy vagy bejön vagy nem...
De mindenki máshogy ismerkedik, nincs kőbevésett szabály..én tömegközlekedésen is ismerkedtem már sikerrel.
Nem mindenkinek áll az ismerkedés 12 lépésből, amit mindenképp be kell tartani.
Köszönöm. Igazából tök kedves volt. Azt jól tippeltem, hogy leszbikus, de van baràtnője. Vagyis hàt ezt mondta.:D
Amúgy ezt a leoltàst én sem érzem jogosnak. Senki nem mer kezdeményezni személyesen, aztán ha valaki megpróbál már az is baj.. :'D én legalàbb megpróbàltam és legalàbb nem csak virtuàlisan.
Te amúgy mindent utálsz magad körül 53%os?
Minden válaszod csak fröcsögés.
Kimentettem magam? :DD istenem... ezt inkább zárjuk le. Majd legközelebb csak a te kedvedért videóra is fogom venni. :))
Inkább menj és próbálj te is összeszedni valakit, hàtha nem leszel ennyire feszült. Mondjuk ilyen stílus mellett ember legyen a talpán aki megmarad melletted.
77%
Nem mindenkit csak a biszexeket,a férfiakat,a fius lányokat,a transszexuálisokat,azokat akik levegőt vesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!