Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mennyire néznétek furán?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire néznétek furán? Gáz lenne oda menni?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy ilyen egyedi dolgokat áruló boltban és az eladó lány nagyon megtetszett. Hogy leszbikus e arra az esély 50-50. Stílus alapján akár az is lehet, vagy egy vagànyabb hetero.

A lényeg annyi, hogy mennyire lenne gàz így idegen lànyként oda menni hozzà, hogy szimpatikusnak tűnik és hogy ha lenne kedve meginnék vele valamit? :D Már az is eszembe jutott, hogy még valami kis csokit is vinnék neki, de hát nem tudom... veszítenivalóm nem sok van :D

2019. jún. 27. 15:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

Jesszus utolsó... Már ne haragudj, de hány éves vagy? 20-nál nem lehetsz több... Ismerkedni úgy is szokás,hogy meghívunk valakit egy italra, akár ismerem, akár nem. Facebook meg stb... 21. század nyilván, de ez a szomorú, hogy már mindenkinek az az elsődleges az ismerkedésre... :( Én speciel igent mondanék, ha szimpatikus a kérdező.

Szóval kedves kérdező, légy bátor, maximum nem mész többet oda, ha elutasít :)

2019. jún. 28. 17:55
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is hívd el nyugodtan. Eléggé korlátolt az a válaszoló, aki szerint előbb ezer évig kell fb-on csetelni.
2019. jún. 28. 18:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Abban igaza van a pesszimista hozzászólónak hogy vagy bejön vagy nem...

De mindenki máshogy ismerkedik, nincs kőbevésett szabály..én tömegközlekedésen is ismerkedtem már sikerrel.

Nem mindenkinek áll az ismerkedés 12 lépésből, amit mindenképp be kell tartani.

2019. jún. 28. 19:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Nagyon meglepődnék,de ha szimpatikus az illető,tuti igent mondanék.Kifejezetten örülnék egy nem sablonos kezdetnek.Én is támogatlak!
2019. jún. 28. 23:41
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Igazából tök kedves volt. Azt jól tippeltem, hogy leszbikus, de van baràtnője. Vagyis hàt ezt mondta.:D

Amúgy ezt a leoltàst én sem érzem jogosnak. Senki nem mer kezdeményezni személyesen, aztán ha valaki megpróbál már az is baj.. :'D én legalàbb megpróbàltam és legalàbb nem csak virtuàlisan.

2019. jún. 29. 00:10
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
Ne foglalkozz az 53%-ossal, egy ideggörcs. Tök jól tetted, hogy megpróbáltad. Én tök örülnék, ha valaki így kezdeményezne még ha nem is jönne be, lehet csak emiatt a lépés miatt elmennék vele valamit meginni.
2019. jún. 29. 09:27
 17/23 anonim ***** válasza:
14%
Akkor nagyon igényes lehetsz. A kérdező lezárása meg csöppet se tűnik úgy mintha a legdiplonatikusabban kimentette volna magát. Mármint itt. Mert előben vagy el lett zavarva a búsba vagy rájött hogy milyen idióta lépésre készült és inkább hagyta:D
2019. jún. 29. 09:35
 18/23 anonim ***** válasza:
95%

Te amúgy mindent utálsz magad körül 53%os?

Minden válaszod csak fröcsögés.

2019. jún. 29. 12:01
 19/23 A kérdező kommentje:

Kimentettem magam? :DD istenem... ezt inkább zárjuk le. Majd legközelebb csak a te kedvedért videóra is fogom venni. :))

Inkább menj és próbálj te is összeszedni valakit, hàtha nem leszel ennyire feszült. Mondjuk ilyen stílus mellett ember legyen a talpán aki megmarad melletted.

2019. jún. 29. 12:08
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

77%

Nem mindenkit csak a biszexeket,a férfiakat,a fius lányokat,a transszexuálisokat,azokat akik levegőt vesznek...

2019. jún. 29. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!