Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SzupiMester melegekről alkotott véleménye (…)?
Egyrészt megértem az álláspontját, mert pici igazság mindig van ebben a kérdésben. Azonban ő meglehetősen szélsőséges nézeteket vall.
Mit gondoltok erről?
Biztosan lesz, aki a “viccesnek” szánt homofób erőszakolós példát félre fogja érteni, ezért inkább korrigálnék:
Az indulat, gyűlöletbeszédet te a melegek felszólalásaihoz hasonlítottad, közben meg ez inkább a homofóbia sajátossága, az abszurd példát, hogy rárohannak a melegek és megerőszakolják, azért hoztam, hogy rádöbbenj a példád nem ide illőségére.
És nagyon nem egyenértékű, ha valaki az erőszakot ítéli el, azzal, hogy valaki két ember egymás közti kapcsolatát.
Azért remélem ez is érthető.
Nem is tudom hova magyarázzam még tovább.
Ó,hogy egyem a kis szívedet. És szerinted a heterókat soha semmilyen attrocitás nem éri, nem feltétlen a szexualitásuk, de bármi más miatt? Pl.ha mondjuk egy heteró romát nem akarnak felvenni egy munkahelyre ahova van képesítése,pusztán a származása miatt? Vagy amikor az iskolában kórusban csúfolnak egy kövér heteró lányt pusztán a súlya miatt? Vagy amikor egy munkahelyen a sznob,tősgyökeres értelmiségiek kiközösítenek valakit, mert egyszerű takarítók,szerelők,gyári munkások gyereke? Vagy amikor mondjuk egy magyar nőt mindeki karóba akar húzni, mindenhonnan kiközösítik mert teszem azt arab vagy néger férfit szeret? Ismerek olyat is akit hipermagyarok halálos fenyegettek telefonon és interneten emiatt. Vagy amikor általában pl.itt kórusban szidnak és elítélnek egy heteró párt mert nagy köztük a korkülönbség? És soroljam még?
Épp ez a baj,hogy azt hiszed,hogy a világ közepe hogy a puncira buksz. Hát nagyon nem. Konkrétan a kutyát nem érdekli hogy pasid vagy csajod van, de ha vinnyogsz hogy "nem mondhatom meg hogy csajom van" az nagyon idegesítő lesz egy idő után. Mintha semmi más gond nem lenne a világban csak hogy téged attrocitások érnek, bár nem lepődtem meg hogy egy konkrét példát se tudtál felhozni. Mert amivel takarózol az nem létezik. Pont az első válaszomban említett normális leszbikus ismerősömről is mondenki tudja hogy barátnője van és nem kell azt mondania hogy pasija van és láss csodát, nem éri semmilyen attrocitás,és még a világ se dől össze. Nem kell titkolóznia,mégis kb.ilyesmikben nyilvánul meg mindössze a leszbikussága "Mit csináltál a hétvégen Juli? Annával voltunk az állatkertben"... De ennyi neked feltételezem nem elég. Inkább az a baj hogy ti tényleg "világuralomra törekszetek" ahogy fogalmaztál. Ha rajtad múlna minden csak a leszbikusságról szólna,az alfa és omega téma a leszbikusság lenne. Nem lapulni kell,hanem beilleszkedni. De könnyebb elvárni hogy a többség alkalmazkodjon hozzád.
Ha ez megnyugtad "kis szívem" én felszólalok a romák, kövér kisgyerekek, takarítók, szerelők, gyári munkások, félvér házaspárok, nagy korkülönbségű párkapcsolatok mellet is. És egyáltalán nem túlzok, az összesre volt már példa, hogy kinyitottam a számat és megvédtem őket, el is kussoltak, akik beszólogattak:)
De kiállok a környezet és állatvédelemért, az idős emberekért, de még akkor is, ha valakiről elkezdenek pletykákat szövögetni, egyszerűen közbe szólok, hogy mindenkinek van saját dolga, foglalkozzon azzal.
Nem én vagyok a világmindenség közepe és nem gondolom, hogy bármi szükségem lenne itt bizonygatni, hogy én odafigyelek rajtam kívülálló dolgokra is. Nem mindenki önző bunkó, hogy csak önös érdekekből nyitja ki a kicsi száját.
"De ennyi neked feltételezem nem elég."
Erre a részre meg csak annyit, hogy nem kell feltételezgetned, mert egyáltalán nem ismersz.
Látom nagyon értelmes ember vagy.
Tehát a te elképzeléseid szerint senkiért nem kell kiállni, mert úgyis mindenkit basztatnak.
Ha én mindenkiért kiállok, akkor miféle különbséget teszek én az ő és a saját problémám között?
Szerintem te se tudod miről beszélsz, csak könnyebb ezzel a "minden b*zi azt hiszi ő a világ közepe" szöveggel jönni.
Sajnálom, nekem az LMBTQ közösség is fontos és igen, felszólalok a "saját fajtám" érdekében is az EMBERISÉG ÖSSZES TÖBBI PROBLÉMÁJÁVAL EGYETEMBEN.
Nem gondolom, hogy a hallgatás és az erőszak, gyűlöletnek teret kéne engedni, mert hogy "úgyse lehet megváltoztatni az embereket". Hát ezzel a hozzáállással tényleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!