Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha megláttok egy szivárványt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megláttok egy szivárványt felsős lányt. Hogy szólítanátok le?

Figyelt kérdés

Jó persze, egy meleg zászlós póló nem jelent semmit, de hátha van esélyetek.

Tegyük fel a barátnőivel van.. neked nagyon szimpatikus a lány és a pólója alapján bizakodhatsz is.. de mivel mennél oda? Csak azért, hogy elmondd, hogy "Jó/Tetszik a pólód"? És utána hogyan tovább? Mit ajánlotok? Vagy ti hogy ismerkedtek/szólítotok le valakit az utcán?

17/L

2019. jún. 17. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
"Szia, te is XXX vagy?"
2019. jún. 17. 15:31
 2/4 Jsbsnaj ***** válasza:
Nekem is van olyan pulcsi amin szivarvanyok vannak, de ha engem valaki le lezbizne meg szerintem meg is ütném ahogy ismerem magam
2019. jún. 19. 12:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát őszintén ilyennel nem is mennék oda senkihez :D
2019. jún. 19. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam szivàrvànyos polót hordani meg van egy szivárvànyos kitűzőm is. :D mondjuk én leszbikus is vagyok. Ha valaki odajönne igazából bármit mondhatna. Már azért plusz pont jár, hogy egyáltalàn oda mert jönni. Szóval hajrá. :))
2019. jún. 26. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!