Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek húgommal? Még túl fiatal ehhez.
a húgom 13 éves csak én tudom hogy biszex. van 1 barátnője ő 14 éves. elmondta hogy már tervezgetik az első együttlétet. de szerintem még fiatal ehhez. azt mondta nem érdekli mert szűz marad max. nem lesz tapintatlan de az nem érdekli. az első csókja megvolt holnap tervezik a rendes csókolózást és még a nyelveset is bár bevallom nem örülök neki de hagyom inkább mert elkönyvelem hogy tini. de az együttlét az még korai. mit tegyek hogy megértse?
18/l
1. Imádom a nevedet, lol :D
2. Nem tilthatod meg neki, de helyette elmondhatod neki, hogy nagyon szereted őt, ezért szeretnél leülni vele, hogy átbeszéljétek a-tól z-ig a szexet, az érzelmi oldalát, a "védekezést" (nem a terhesség ellen, hanem a testi éppségük végett :,D Pld. Mossanak kezet, fogat előtte, zuhanyozzanak utána, vágják rövidre a körmüket és ha egymásba nyúlkálnak(fújderondánfogalmaztam), akkor ne kapargassák a hüvelyfalát, ne akarják azonnal két ujjal kezdeni, szárazon stbstb), azt is érdemes megemlíteni, hogy a szex alapköve a kommunikáció, ne érezze cikinek elmondani a partnerének, hogy mi esik jól neki, mi nem, hogy csinálja, hogy ne, és ne féljen hasonlókat megkérdezni. Azt pedig erősen verd bele a fejébe-lelkébe, hogy NEM.KELL.MINDENT.MEGTENNI amit a partner kiejt a száját, utasítsa vissza nyugodtan, ha valami nem szimpatikus neki. Meg lehet full lehangoló, ha nővéred ilyennel áll eléd, de saját bőrünk tapasztaltuk mindannyian: a szex nem az a felhőtlen élvezet, mint amit gondolunk vagy várunk. Az első szex mindig béna (új partnerrel). A szexet is tanulni kell, így ne legyenek nagy elvárasai és ne legyen csalódott, hogyha nem tud mindent megadni a partnerének az első alkalommal, sőt, nem csak az első alkalomkor.
Én szerintem a kommunikációra biztatnám a legjobban, beszéljenek a szexről egymással előtte-utána-közben.
Ha van kérdése és te nem tudod a választ, ne hagyjátok annyiban, hanem együtt üssétek be az önternetre vagy írhattok ez a kérdés alá is, én szívesen segítek és szerintem még néhány másik erre járó is. ;)
utolsó köszönöm sokat segítettél!
köszi tök random név :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!