Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy lehet kigyógyulni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kigyógyulni a leszbikusságból?

Figyelt kérdés
Van erre mód?

2019. jún. 8. 17:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%
Sehogy csak a társadalom miatt nem tudod elfogadni magad. Ha hiszel Istenbe akkor tudod, hogy ő teremtett ilyennek.
2019. jún. 8. 19:36
 12/24 anonim ***** válasza:
10%

Biblia ír a homoszexualitásról és megveti azt. Szeplősségnek nevezi és legyőzhető, mint bármely testi vágy és kényszer.

Isten országában nincs helye szeplősöknek, ahogyan paráznáknak sem. (ezek azok akik össze-vissza szeretkeznek, mondván "élvezzük az életet mert csak egyszer élünk".)

Ők tényleg egyszer élnek majd, mert nem lesz részük a feltámadásban. ;)

2019. jún. 8. 21:22
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Napasztmek. Nekem eleve vannak szeploim... es meg meleg is vagyok...ezt becoptam:(
2019. jún. 8. 21:27
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Isten tökéletes, nem teremt hibásat, sem rendelleneset.

Van olyan, hogy a felmenők bűnös élete visszacsap az utódokban, ezt Telegóniának is nevezik és a tudósok most fedezték fel. A Telegónia arról szól, hogy minden szexuális partnerből marad a nőben és lényegében bárkire üthet a nő későbbi gyereke, ha nem is külsőre, de tulajdonságaiban biztosan. Továbbá, mivel a negatív tulajdonságok erősebben öröklődnek, nagyobb valószínűséggel lesz az utód mentálisan beteg, sérült, vagy valamilyen szer függője.

(A legtöbb egyéjszakás kaland is bulikban, ital vagy más tudatmódosítő szer társaságában történik, mindenféle kétes erkölcsű emberrel).

Anno nem tudták tudományosan magyarázni, de tudták, hogy ha a nőt érintette valaki, akkor az már nem tiszta és gyereke sem lesz tiszta. Arról nem beszélve, hogy ha valaki megerőszakolt egy nőt, azt el kellett vennie, már csak azért is, mert más nem venné el, pont a Telegónia miatt.

A Biblia sosem ír hülyeséget, csak a modern ember nem veszi tudomásul az abban leírt bölcsességeket és intelmeket, mondván, az csak egy vallásos könyv és a hülyék követik. Nem baj, ez is meg lett írva, hogy kevesen kerülnek Isten országába, kb egy maréknyian. :)

2019. jún. 8. 21:29
 15/24 anonim ***** válasza:
33%

Hivot akartal?

Megkaptad. Eleg meredek dolgokrol ir (aminek utana is neztem, hogy bizonyitsam mennyire nyitott vagyok, de nem lattam egyertelmu tenyeket erre). Le sem allok vitazni ilyen hatarozott emberrel:D

2019. jún. 8. 22:02
 16/24 anonim ***** válasza:
15%

A hosszú válaszokat már megkaptad.

Én rövid leszek: ne nyalj puncit és kész.

A Biblia a leszbikus szexuális aktust ítéli el. Ahogy a heterót is ha nem házasságon belül történik. De ahogy a heteró vágy se bűn ha nem paráználkodsz, úgy a leszbikus vágy se bűn míg küzdessz ellene. Az a bűn ha bele is nyalsz egy punciba.

2019. jún. 9. 00:31
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Az új szövetségben már a gondolat is bűnnek számít. Nem véletlen írja, hogy mielőtt bűnbe vinne a kezed, vágd le stb... Lehet szimbolikusan is érte, arra, hogy az Újszövetségben sokkal komolyabban kell venni mindent mint az Ószövetségben, ahol a tettek számítottak.
2019. jún. 9. 04:47
 18/24 Válaszoknélkül ***** válasza:
90%
Hiszek Istenben és valamilyen szinten vallási neveltetésben nőttem fel. Jártam templomba, ahol azt tanították, hogy a homoszexualitás elítélendő, Isten igéje szerint bűn, mint minden más, házasságon kívül létesített testi kapcsolat. Viszont azt is tanították, hogy a szeretet Istentől van, Isten /Jézus/ maga a szeretet, és minden emberi kapcsolatban, ha szeretünk valakit (akár szerelemmel, akár felebaráti szertettel), abban ott van Isten is. Mikor két évvel ezelőtt elbizonytalanodtam az identitásomat illetően, sokat gondolkoztam ezen. Ő teremtett minket olyannak, amilyenek vagyunk, azt, hogy kihez vonzódunk, nem mi választjuk. És egy ilyen tiszta érzést, mint a szeretet, szerelem -legyen az bármilyen nemű emberek között- és annak megélését testileg, lelkileg, hogyan is nevezhetnénk bűnnek?! Ahol szeretet van, ott Isten van, nem pedig a bűn.
2019. jún. 9. 05:55
 19/24 anonim ***** válasza:
84%

“Az a bűn ha bele is nyalsz egy punciba.”

En belenyaltam, kicseszett jo erzes. Tudom ajanlani.

Ja bocsi, ez a heterok kozott is bunnek szamit..hat megszivtad:(

2019. jún. 9. 06:36
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem veszitek észre hogy provokatív a kérdés? Ha valóban érdekli akkor utánaolvasott, tehát úgy 50 ilyen kérdést végignyálazott.
2019. jún. 9. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!