Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállra adott puszi belefér a barátságba?
Egyik barátnőm adott a vállamra puszit. Eddig azt gondoltam, full heteró, de így elbizonytalanodtam. Én leszbikus vagyok, de ő ezt nem tudja rólam.
Mindketten 20 évesek vagyunk.
Itt mindenkit lepontoznak, ne vedd magadra. Ha máshogy gondolják, már megy is a piros mancs, mindegy, mit írsz. Megértem, ha neked nem fér bele, nálunk is az arcra puszi a szokás család, barátok között, meglepődnék, ha máshol érne célt. Viszont nem vagyunk egyformák, egy lány-lány barátságban szerintem annyira nem kirívó dolog, amit a kérdező említ, ezért is vagyok a fenti véleményen. Olvasni lehetett itt már ennél intimebbeket is, amik erősen kimerítették a barátság fogalmát. :D
A lányoknál simán. Nekem van egy barátnőm, akivel valamikor szájra puszival köszönünk..és fürödtem is már barátnőmmel. Én biszexuális vagyok, ők is tudják. Ők heterók.
16/lány,majdnem 17 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!