Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok leszbikus de érdekel milyen lehet egy nővel csak egy alkalom ez normális? :D 21 L
Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 18:28
1/8 anonim válasza:
Igen, normális. Csak aztán lehet, hogy rákapsz. Az egyik barátnőm is csak egy alkalmat tervezett. Ez egy éve volt, azóta nem bír leállni.
2/8 anonim válasza:
Ja. A nők kb. 95%-a így van vele... :)
4/8 anonim válasza:
Van az a 95% még 4-5% is.
Vagy akkor a pasik 95%-a is homár.
5/8 anonim válasza:
95 százaléka a nőknek biztos nem próbálná ki nővel. A 4-5 százalék meg rohadt kevés, 5-6 százalék csak a teljesen leszbikusok, aztán vannak még akik biszexuálisnak vallják magukat, és vannak akik nem hívják biszexnek magukat de egyszer kipróbálnák, vagy valamilyen szinten izgatják a fantáziájukat más nők.
6/8 anonim válasza:
Kipróbálhatnánk , engem is izgat a dolog😄😊
20/L
7/8 Dorin_P válasza:
Mintha csak a saját gondolataimat olvasnám😅 én is így vagyok vele
8/8 anonim válasza:
Bírom ha így kezdik a mondatot, nem vagyok meleg,de...
Dehogy nem vagy az! Legalábbis bi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!