Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek normális volt ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális volt ez az érzelmi kitörés, vagy pszichológus szükségeltetik?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel most volt egy csodálatos szombati napunk: Mozi, étterem, parkban kézen fogva séta, sok-sok beszélgetés, nevetés, hülyülés, este pedig szeretkezés után, még fölém fekszik, kicsit bókol, simogat, én hülye pedig egyszer csak elsírtam magam! Ahogy néztem a szemeit, a mosolyát, valahogy annyira mélyen meghatott, hogy ez a jólelkű, csodálatos, szép teremtés tényleg engem választott, komolyan ennyire nagyon szeret engem! Lehet, hogy nem kellene annyit agyalnom meg beleélni magamat dolgokba? Annyira szégyelltem magam, most is stresszelek, hogy barátnőm hibbantnak tart, pedig mikor elmondtam neki, mi a hirtelen jött érzelem tárgya, szorosan magához ölelt és azt mondta: Olyan édes vagy!

És tőletek is bocsi a hosszú kifejtésért, csak még mindig szégyellem magam. Szerintetek orvoshoz kellene fordulnom?

2019. márc. 11. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne gondolkozz ennyit
2019. márc. 11. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz majd akkor menj, amikor elhagy. Nem vagy klinikai eset, ha ezt kérdezed, csak nagyon szerelmes vagy, és érzelmes. Ezzel nem lenne gond, csak a túlzott érzékenységben gyengeséget is látnak az emberek.
2019. márc. 11. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
emiatt? ne hülyéskedj :D 25 éves pasiként mondom, hogy ez csodálatos! az a baj, hogy az emberek többsége nem képes ilyen érzelmeket megélni. én ott vagyok ennyi idősen, hogy nincs kb. emberi érzelmem az undort leszámítva, ki vagyok égve és legalább 40-nek érzem magam :D nem tudok meghatódni vagy sírni. szerintem teljesen rendben vagy, ne szégyelld az érzelmeidet azért mert a csapból is az folyik hogy minden férfinak egy érzelemmentes macsónak kell lennie ;)
2019. márc. 11. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Az élet más területein is előfordul ez veled? Mindig nagyon sokat agyalsz, tépelődsz? Az biztos, hogy nagyon érzékeny vagy. Amivel önmagában nincs semmi baj és ebben a szituációban nem is kellene szégyenkezned, mert a barátnődnek szemmel láthatólag jól esett ez az érzelmes megnyilvánulás tőled. Egyébként én is nagyon érzékeny vagyok. Az élet kb minden területén és elég nehéz ezt kezelni, szóval, ha úgy érzed és nem tudod kezelni, akkor keress fel azért egy szakembert. De az hogy most elsírtad magad az örömtől, egyáltalán nem kellene, hogy szégyent okozzon benned. Az érzékenység egy jó dolog. Te ilyen vagy, intenzíven éled meg az életet. Nyugodj meg, minden oké veled.
2019. márc. 11. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak simán nagyon szerelmes vagy a barátnődbe és boldog vagy, hogy együtt vagytok, ennyi az egész. Magyarul a boldogságtól sírtál. :)
2019. márc. 11. 16:49
 6/9 anonim ***** válasza:

3-as:

A kérdező lány :D

Nem hiszem el hogy sose nézitek a kategóriát...

2019. márc. 11. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos vagy :) Egyáltalán nem vagy klinikai eset, bárcsak ilyen barátnőm lenne, mint amilyen te vagy! Én is hasonló érzékeny lelkületű emberke vagyok. Azért mert a mai világban mostanában a felszínes kapcsolatok, az egyszerre húsz emberrel "járunk"- kefélünk a divat és az igazi mély érzelmek, kapcsolatok kezdenek kihalni-véleményem szerint...attól még te nagyon is normális vagy! Ezt az érzékenységet soha ne veszítsd el!

,,Annyi mindentől megfosztjuk magunkat, hogy meneküljünk a kíntól, hogy 30 éves korunkra kiüresedünk. És egyre kevesebbet tuduk adni egy új kapcsolatban. Megéri megtagadni a szívünket, hogy ne érezzük a fájdalmat? Pazarlás."

20/L/L

2019. márc. 11. 18:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon köszönöm mindenkinek a választ. Az élet minden más területén erős, határozott vagyok, saját megítélésem szerint, de ugyanakkor valóban nagyon-nagyon érzelmes, a kapcsolatunkban pedig teljesen "megbolondulok". Mélyen elvarázsol minden vele kapcsolatban. Még azt is imádom nézni, ahogy főz, meg számomra olyan csodálatos élmény többek között még az is, ha együtt cipeljük a bevásárlószatyrot. Már korábban is többször könnybe lábadt a szemem a közös időtöltéseink során, de mindig visszatartottam, mert úgy éreztem, ez már ciki. Nagyon köszi még egyszer a megnyugtató válaszokat, akkor nem vagyok nagyon dilis. Olyan boldog vagyok. Képzeljétek a barátnőm is megnyugtatott egy meglepetéssel. Tegnap azt mondta, ne várjak rá, menjek haza. Ő már addigra otthon volt és egy kis virágcsokorral várt és azt mondta, ezt azért kapom, mert még akkor is nekem van a leggyönyörűbb arcom, mikor potyognak a könnyeim! A nyakába ugrottam és nem is tudom meddig, csak némán, szoros ölelésben ringattuk egymást.

Elnézést, hogy megint regényt írtam, szóval még egyszer köszönöm a válaszokat!

2019. márc. 12. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Régen történt velem ilyen csodás dolog :)))

szerencsés vagy :)

25LL

2019. márc. 21. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!