Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felcsatolhatóssal miért jobb dugni a másikat mint simán kézben fogva egy műfallosszal?
Aki aktív az miért szereti?
Illetve azok akik passzív szerepben vannak?
A nok nagy szazaleka nyer abbol elvezetet, ha valami betolti a huvelyet. Namarmost, ha az ujjak nem bizonyulnak elegendonek, akkor hulyek lennenek mindenfele dolgot magukba dugdosni (es esetlegesen megserulni, fertozest osszeszedni stb), amikor letezik a dildo. Aminek egyebkent nem az az elsodleges szerepe, hogy ferfit helyettesitsen, szimplan oromszerzesre valo annak, aki szereti kitoltve erezni magat. Ennyi. Ettol meg nem fog vonzodni a ferfiakhoz es nem is hianyzik neki egy ferfi jelenlete.
Hogy a kerdezonek is valaszoljak: gondolom embere valogatja, nem hinnem, hogy jobb lenne, mint siman kezzel iranyitani, inkabb masabb. Talan annyival jobb, hogy kozben masra is tudod hasznalni a kezeidet, nem csak az eszkoz tartasara.
Passzívként azért jobb,mert érzed közben a másik kezeit a csípődön,derekadon.Érzed az ő csípőjét,ahogy hozzád lökődik.Áttudod magad adni a ritmusának amit Ő diktál (ehhez nem kell se fsz se pasi,de ezt itt hiába mondjuk)
Aktívként,meg azért mert látod magad elött a másikat,ahogy élvezi.szabad marad mindkét kezed.Intimebben benne érzed magad,mintha csak a kezedben tartanád
Azt még hozzátenném kedves kérdező, aki gondolom férfi:
Most képzeld el, hogy te, mint egy heteroszexuális férfi leszopatod magad egy férfival. Biztosan nem tetszik a gondolat, nem azért mert nem szeretnéd, ha valaki szopná a farkadat, hanem azért, mert nem vonzódsz a férfiakhoz és inkább azt szeretnéd, ha egy nő szopna. Pedig egy férfi szájának a belseje ugyanolyan mint egy nőé, ugyanúgy le tud szopni mint egy nő, de mivel te a nőket szereted, így nem fogod engedni egy férfinak, hogy leszopjon.
Na ez a leszbikusokkal is ugyanígy van. A leszbikusoknak is ugyanolyan formájú vaginája van mint bármelyik másik nőnek, tehát ebbe is a fallosz alakú játékszerek illenek, mivel az evolúció és a biológia így működik, de nyilván a leszbikusok nem fogják férfival csinálni mert nem vonzódnak a férfiakhoz.. tehát a leszbikusok ugyanazért nem létesítenek szexuális kapcsolatot egy férfival, amiért a heteroszexuális férfiak sem. Nem azért mert valamilyen testrész egy férfinak nem lenne alkalmas arra, hogy kielégítsen egy leszbikus nőt/hetero férfit, hanem egyszerűen azért mert NEM VONZÓDNAK A FÉRFIAKHOZ!
Pár alkalommal én is dugtam már lányt felcsatolhatóssal, szeretek domináns szerepben lenni és izgat a dolog, gondolom férfiként érted, hogy miért, jó látni ha élvezi a csaj... passzív szerepben még nem voltam, de csak azért mert én dominánsabb vagyok, a partnereim meg passzívabbak, így nem került még erre sor, viszont ha egy lány megakarna dugni egy felcsatolhatóssal, nem lenne ellene kifogásom, viszont nem is különösen izgat a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!