Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak én futok bele folyton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én futok bele folyton ilyen lányokba vagy más is tapasztalta már ezt? 22/L

Figyelt kérdés

Folyton olyan lányok találnak meg a közösségi oldalakon és itt is, akiknek a viselkedése számomra unszimpatikus. Pl. pár hete innen gyakoriról rámírt egy lány, elkezdtünk beszélgetni és átmentünk egy másik beszélgetős helyre, ahol pár szóváltás után egyből a nemi szervét küldte nekem pedig alig pár perce kezdtünk el beszélgetni.

Másik eset, hogy instagramon rámírt egy lány, eleinte teljesen normálisnak tűnt aztán utána ő is a nemi szervét küldözgette és könyörgött, hogy én is küldjem el a mellemet illetve a nemi szervemet.

Én szivesen ismerkednék, illetve beszélgetnék, de akármilyen lány rámír egyből ezt csinálja és ez nekem nem szimpatikus. Aztán mikor nem válaszolok, akkor meg kérdezgetik, hogy: "Talán nem tetszem?" Nem erről van szó, hanem egyszerűen nem értem, hogy pár mondat után miért kell egyből mutogatniuk magukat. Nem lehet normálisan beszélgetni és megismerni egymást, mert egyből ez van, hogy elküldik a mellüket, feneküket, nemi szervüket.

Más is futott már bele ilyen lányokba vagy csak nekem mindig ilyen "szerencsém"?

2019. máj. 19. 14:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: én pl. mindig rákeresek a képekre, de ha valódiak és az illetőnek pl. csak a facebookján vannak azok fent, azt ugye nem találja meg. A másik, hogy sajnos iszonyat könnyű valaki más profiljáról lelopni 4-5 képet és máris teljesen valódinak tűnik a profil.
2019. máj. 20. 19:55
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
én eddig még ilyennel nem találkoztam, hála istennek, de a személyiségükről nagyon sokan tolják ezerrel a kamut, az sem jobb :D
2019. máj. 21. 16:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt már ilyen, egyszer omegle-n beszélgettem egy állítólagos lánnyal és tök hétköznapi dolgokról beszélgettünk, hajápolásról meg ilyesmik, majd egyszer csak elküldött egy képet, amin egy széttett lábú, meztelen csaj volt látható XD Nem is mondtam amúgy neki, hogy biszex vagyok, szóval nem tudom, ez így....hogy jött neki :D A poén, hogy utána nem is írt semmit, mintha várna, mit reagálok, én meg egy kb. 2 perces hatásszünet után csak annyit kérdeztem, hogy "mi a f4sz...?", erre elkezdett magyarázkodni, hogy uhm...amúgy nem is ő van a képen, csak neki is küldte az az ember, akivel előzőleg beszélt és el akart küldeni nekem egy képet és véletlenül annak a linkjét másolta be (persze....). Aztán mielőtt bármit is válaszolhattam volna, kilépett a beszélgetésből.

A 2. alkalommal ezen az oldalon kezdtem beszélgetni egy elvileg leszbikus lánnyal, akivel pár üzenet után át is mentünk Viberre és vele is ilyenekről beszélgettünk, hogy mit tanulunk, mit csinálunk szabadidőnkben, milyen a családunk, küldtünk egymásnak képeket a macskáinkról...Aztán egyszer csak "véletlenül" elküldött pár képet, amin bár nem volt teljesen pucér, de konkrétan pucsított rajtuk, meg volt, amin egy szál melltartó volt rajta és látszott, hogy fogja a mellét alul, hogy nagyobbnak tűnjön XD Néhányon ilyen nagyon vékony anyagú cicagatyákban pucsított, stb... Sajnos némelyiken látszott az arca is és rájöttem, nem igazán tetszik és hiába próbáltam neki finoman jelezni, elég lesz a pucsítós képeiből, ő csak küldözgette őket, mintha muszáj volna neki és kb. az 50. kép után megkérdezte, én amúgy nem küldök-e cserébe valami harisnyás vagy cicanacis vagy ilyesmi képet? Erre mondtam, hogy bocsi, de nem, mire elkezdett anyázni meg beoltott, hogy biztos csak egy kanos csávó vagyok és most a rusnya fejére fogom verni, majd letiltott.

Én személy szerint nem mernék mérget venni arra, hogy az ilyenek tényleg nők. 21L

2019. máj. 21. 17:17
 24/24 A kérdező kommentje:

#23 Jaj ezek a szituk tisztára hasonlítanak az én "élményeimhez", tehát akkor tényleg több ilyen van. :D

És ah hiába írják itt sokan, hogy biztos pasi volt, de nekem nem tűntek pasiknak. Jó nyílván nem tudhatja biztosra az ember, hogy ki van a képernyő mögött, de a lányok is tudnak ugyanúgy viselkedni, mint a férfiak és sok lány szivesen mutogatja a testét a neten még ha ezt nehéz is elhinni. Sokan nem hiszik el pedig vannak ilyen lányok, akik szivesen küldözgetik magukat.

2019. máj. 21. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!