Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek úgy, hogy a lányoknak jobban meg kell felelni?
Lehet hülyén tettem fel a kérdést. Az a lényeg, hogy én eddig csak fiúkkal voltam, de sokkal jobban vonz a gondolat, hogy lánnyal legyek. Nincs helyén az önbizalmam, az igaz. Átlagosnak tartom magam, de félek, hogy ezt sok lány csúnyának tartaná. Például 170 cm vagyok, emellé 65 kg, szóval bár nem vagyok kövér, de vékony se vagyok. Az arcommal se vagyok elégedett. Szoktam sminkelni, akkor szépnek tartom,de félek ez másnak nem elég. Pasik esetében is sokszor tartok attól, hogy nem vagyok elég jó, de lányoknál ezt hatványozottan érzem.
23l
igazából tojj le mindent, amióta én letojom az elvárásokat sokkal többen akartak felszedni... tanuld meg szeretni önmagad, szerintem kevés annál vonzóbb dolog van...
amúgymeg tök átlagos, inkább vékony alakod van :)
én pl. 165 cm vagyok és 58 kg és igazából nem nagyon látszik felesleg
Élőszőr is tedd helyre az önbizalmad tudom nehéz de mindenki úgy jó ahogy van.Kényszerből meg soha ne gyere össze valakivel mert érzelem gyilkos lenne és kikészülnél
és rosszabb lenne mint volt.Nem szabad feladni biztos van valaki akivel kijönnél és szeretitek egymást.
Ha hiszed, ha nem a lányok nagyrésze (köztük én is) nem szeretik más lányokon a sminket. Én is ezt tapasztalom magamon. Én magam sem használok sminket és más lányokon sem szeretem. És a legtöbb biszex, leszbikus ismerősömön is ezt tapasztalom. Ők sem sminkelnek. Maximum egy tusvonalat húznak a szemükre és ennyi. Meg talán a rúzst is használják, de ezeket ne úgy képzeld el, hogy minden nap húznak tusvonalat meg rúzsozzák magukat, rosszul is lennének. :D Csak néha úgy rájuk jön, hogy kicsit kisminkelnék magukat, de nagyon ritkán.
A legfőbb dolog a természetesség és az, hogy az látszódjon rajtad, hogy te jól érzed magad a bőrödben. Számomra az is visszataszító, mikor a lányok azt hiszik, hogy akkor szexik, amikor haspólót húznak meg kirakják a mellüket egyszóval mutogatják magukat. Ez nem szexi. Ez közönséges. Ez a látvány a kanos pasikat vonzza. A normális leszbiket, biszexeket semmiképpen. Egy lány akkor szép, ha természetes és nem közönséges. Ne legyen rajta 1 kiló vakolat, ne mutogassa mindenét. Legyen megnyerő kisugárzása, legyen kedves, lehessen vele beszélgetni, legyen mosolygós és önmaga, semmiképpen sem megjátszós.
Egy lány nem akkor szép, ha ki van mindene és ki van sminkelve. Akkor is szép, ha kicsit kócos, ha nem a legdivatosabb ruhákban van. Nem ezek a dolgok számítanak. A kisugárzás, a szép mosoly, a kedvesség, jó humor és már megnyerő is vagy.
Akkor maradj a pasiknál,hozzájuk való vagy.
(Megsúgom: "átlagos " paraméterekkel a pasik 90%-a megdugna,de csak dugna. A nök közt meg kevesebb van aki csak párzani akar.)
De amúgy jól irtad egy csak dugásra alkalmas,üres,felszínes nőcskének könnyebb a pasiknak megfelelni mert nekik csak annyi kell hogy szétted a lábad. És való igaz hogy a nőknél le kell tenni valamit az asztalra,de centikben meg kilókban,persze te ezt úgyse érted. És a "pasik 90%-a" sem,ezért nem kelletek a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!