Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyaljam ki a barátnőmet? Szeretném, ha nagyon élvezné, és elélvezne. *_* Leszbikus kérdés!
Imádom, ha a csiklómat izgatja a nyelvével és bedugja a nyelvecskét a hüvelybe😋
De sajnos jelenleg nincs ilyen, irigyellek titeket 😄
4/4 nem nő a válaszadok között,az igen!
De a kerdezoben sem vagyok biztos ezzel az idetlen hangulatjellel
6# persze akár lehetek én is pasi 🤷♀️
A különbség annyi hogy mi látjuk azt amit ti nem. Hogy egy válasz megfogalmazásán bizony látszik,hogy nem nő írta
6-os vagyok.
A különbség annyi, hogy ezzel a hozzáállással te sem vagy különb a kamusoktól, mert lehet, hogy mégis valós kérdésbe kötsz bele és jól megbántasz valakit. Egyik ismerősöm járt már így, hogy valós személyként, valós kérdésére pocskondiázó válaszokat kapott az önjelölt "pistikéző" meg "kanos szűz fiúcskázó" elvileg, hangsúlyozom: ELVILEG valós válaszadóktól és felettébb rosszul esett neki. Én elismerem, hogy vannak kamusok, de azt javaslom neked (is), hogy ha már így van, ha kételkedtek egy kérdésben, akkor inkább ne foglalkozzatok velük, ne reagáljatok, hanem tekerjetek/görgessetek tovább, mert sajnos tényleg előfordulhat, hogy egy tényleges segítségkérőt bántotok meg a dörgedelmekkel (már ha egyáltalán az ilyen válaszadók is valós személyek) és gondolom neked (nektek) sem esne jól, ha valami problémátokra lefitymálás, fújolás lenne csupán a válasz.
8# nem hiszem h megbantanam a kerdezo lelki vilagat,akinek nem inge,tudod
Masreszt legyszives ne mondd meg h mit tegyen az ember szabad velemenynyilvanitas van,miert kene tovabbgorgetnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!