Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet túl izgulom kicsit?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel eljött az a pillanat hogy együtt töltjük az éjszakát, de én nagyon ráparáztam mert 20 évesen még nem voltam együtt sem lánnyal sem fiúval az utóbbival nem is leszek. Ő tudom, hogy már előttem volt együtt mással igaz csak egyetlen egy lánnyal, de akkor is félek, mert ő nekem mégis csak az első és félek attól, hogy hát valamit nem úgy csinálok ahogy kellene. Szerintetek? Tudom az lenne a helyes ha nem paráznák rá de könnyű ezt mondani.2019. máj. 9. 05:47
1/5 anonim válasza:
Nem lehet hanem viztos h tul izgulod:D nem lehet semmit rosszul csinalni foleg hogy ha meg nem volt benne reszed :) es ezt a baratnod is meg fogja erteni!
2/5 anonymousreview60 válasza:
Igen, túlizgulod. Igyál előtte valamit!
3/5 anonim válasza:
Az emberek a szexualitást baromira túlidealizálják. Ha már túl vagy egy-két kapcsolaton rájössz, hogy az első szex csak a filmekben tökéletes. Senki sem születik profinak ebben és mindenkinek más az igénye ilyen téren. Az első szexnél ha tapasztalt vagy ha nem csak a sötétben tapogatózol mert senki nem úgy kezdi a szexet, hogy a kezedbenyom egy listát, hogy ezeket a dolgokat szeretem, ezt és ezt így csináld. Mikor én először szexeltem nővel arra hagyatkoztam, hogy én magam mi az amit szeretek az önkielégítést alapul véve. Én rettentően érzékeny vagyok a csiklóm terén szóval ott csak nagyon gyengén szeretem a kényeztetést, hüvelyi úton meg totál érzéketlen úgyhogy úgy semmi értelme számomra. Ezzel szemben az a lány akibel együtt voltam a csikló résznél is erősebben szerette és hüvelyi úton is igényelte a dolgot. Az első és kifejezetten fontos tanács viszont, hogy mindenképp gyengéden fogj neki, úgy is jelezni fogja hogy ha kicsit határozottabban szeretné a dolgokat. A jó szexhez elengedhetetlen a kommunikáció ezt mindenképp jól jegyezd meg. Ha valamit nem úgy csinálsz ahogy a párod szereti elsőre nincs azzal semmi gond, hisz nem vagy gobdolatolvasó, hogy rögtön tudd mit akar és azt sem jelenti, hogy rosszul csinálod amit csinálsz, egyszerűen csak máshogy. Ez is olyan amit be kell gyakorolni, hogy a másik mit hogy szeret.
4/5 anonim válasza:
Én is nagyon féltem az elsőnél, de egy olyan emberrel voltam együtt, akit nagyon szerettem, ő is nagyon szeretett, szóval teljes mértékben megbíztunk egymásban, ha ez nálatok is megvalósul, akkor már jó úton haladtok, viszont egyetértek az előttem szólóval, tök mindegy, hogy első vagy nem első, minden ember más, minden embernek más igényei vannak, tapasztalnotok kell, beszélgetnetek kell róla, és úgy alakítani az együttléteket, hogy az mindkettőtöknek megfeleljen. Ne izgulj, hidd el, fantasztikus lesz, csak tudd elengedni magad, mert a rágörcsölés semmi jóhoz sem vezet. Ő hány éves egyébként? És ha gondolod, írj nyugodtan, szívesen beszélgetek róla.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy túl parázom, de hát nalam ez természetes mindent túlparázok. Egyébként 17 éves a lány.
Köszönöm az eddigi segítő kommenteket.
2019. máj. 11. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!