Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez jelentheti h bevallottuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti h bevallottuk egymásnak h vonzodunk egymáshoz?

Figyelt kérdés

Volt h egy órán legjobb bnőm azt mondta h ha fiú lennék biztos összejönne velem, meg én is mondtam h amugy én is vele ha az lennék(nekem tetszik is) és erre visszakérdezett h komolyan? És akkor beszéltünk tovább rola

Meg volt olyan is h forditva h ha fiú lenne...

Meg elég jó baráti kapcsolatunk van ami egyre jobb lesz és egy ittas helyzetbe nem tudom mennyire menne el meg sokszor szorakozunk egymással mint 2 leszbi+kézfogás,seggcsapkodás,mellfogás,ölbe ülés stb de nyilván ez meg normális.

Szóval ez számithatott olyasminek? Sokszor gondolhat ezáltal hogy felhozta arra milyen lenne ha együtt lennénk?

2019. máj. 4. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Ja, mesélj neki az érzéseidről :) .
2019. máj. 4. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez azt jelenti, hogy barátilag kedvel.
2019. máj. 4. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Másodiknál a pont.
2019. máj. 4. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem simán lehet, hogy több.
2019. máj. 5. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt csak most olvastam:"Meg elég jó baráti kapcsolatunk van ami egyre jobb lesz és egy ittas helyzetbe nem tudom mennyire menne el meg sokszor szorakozunk egymással mint 2 leszbi+kézfogás,seggcsapkodás,mellfogás,ölbe ülés stb de nyilván ez meg normális" Mi az,hogy normális?!2 barát között?!Egyáltalán nem.Ez több,mint barátság már szerintem.Harmadik voltam.Habár,ha nem vagytok több,mint 20-21,akkor a seggrecsapás,mellfogás,ölbe ülés,de még a kézfogás sem mérvadó!!
2019. máj. 5. 12:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Én csak azért gondoltam,hogy normális mert mindenhol azt olvastam. De ez ugyis tőle fog függeni h kihasználja-e a lehetőséget mert mindig ő szokott kezdeményezni. Remélem ha többről szól akkor mer lépni.
2019. máj. 5. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kézfogás, mellfogdosás, seggrepacsi egyáltalán nem baráti gesztusok még az ölbe ülés sem.
2019. máj. 5. 20:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajat velemenyem alapjan szerintem sem. Eppen ezert nem kezdemenyezek ilyet sosem.
2019. máj. 5. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Mellfogfosás az ami túlzás bár ezeket ugyan úgy csináltuk baratnőimmel mindig egy buli alkalmával elő jöttek ezek
2019. máj. 7. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!