Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barát barátnő fogja szánalomból a másik lány kezét 2,5-3 óráig?
Figyelt kérdés
Utaztunk,és megfogtam a kezét.Nem engedte el az út végéig,kb 2,5-3 óráig.Szánalomból fogja valaki ennyi ideig a másik kezét?Előtte nap vallottam be neki,hogy nem csak barátként tekintek rá.Ő erre mondta,hogy nem leszbikus,de nem is biszex.Mégis ez volt.Szerintetek?2019. máj. 2. 12:30
21/28 A kérdező kommentje:
Utolsó!Igen,mivel a kézfogós dologra nem kérdeztem még rá soha.🙄🙄 Csak nem volt kerek embereken a sztori,ahogy tűnt,és ezért leírtam egyben az egészet.
Ok,nem akar velem lenni.(Ennek tudom is kb az okait.) De ezekre azt írni kívülállóként is,hogy teljesen heteró a nő,azért az elég érdekes.😂
2019. máj. 3. 22:56
22/28 A kérdező kommentje:
Ja meg utolsó,te jós vagy,hogy ennyire tudod,hogy sosem lesz az enyém?!A körülmény változhatnak meg az emberek is szoktak változni általában...
2019. máj. 3. 22:57
23/28 A kérdező kommentje:
*körülmények
Viazont elég durva,ha te belelátsz a jövőbe.😂
2019. máj. 3. 22:58
24/28 anonim válasza:
Nem vagyok jos de egyreszt most mondtad te is h tudod h nem akar veled lenni,másrészt általában ha valaki szeretne valamit a masiktol és latja hogy viszonzasra kerulnek az erzelmei,akkor azert lep az ugy erdekeben,es nem visszafele
25/28 A kérdező kommentje:
Azert írtam,hogy tudom,hogy nem akar velem lenni,mert most vannak olyan okai.De nem az,hogy teljesen heteró meg sosem érdekeltem semennyire sem,mint nő.Mint írtam,idővel változhatnak a körülmények,pláne au emberek hozzállása,vélekedése dolgokhoz.Azért volt fura,hogy annyira írtad,hogy sosem lesz az enyém.Azt nem tudhatjuk még.
2019. máj. 4. 11:25
26/28 anonim válasza:
Persze de jelenleg nem akar veled lenni
A sajat erdekesben jobban tenned ha tovabblepnel
Ha ugy alakul,ugyis osszejottok majd egyszer vmikor de addig neked elned kell
28/28 anonim válasza:
Én azt nem értem, miért nem beszéled át ezt alaposan az említett barátnőddel? Minden kétely, bizonytalanság ami benned még mindig él, ezt mind el kéne neki mondanod. Miért nem tudtok rendesen kommunikálni egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!