Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barát barátnő fogja szánalomból a másik lány kezét 2,5-3 óráig?
Figyelt kérdés
Utaztunk,és megfogtam a kezét.Nem engedte el az út végéig,kb 2,5-3 óráig.Szánalomból fogja valaki ennyi ideig a másik kezét?Előtte nap vallottam be neki,hogy nem csak barátként tekintek rá.Ő erre mondta,hogy nem leszbikus,de nem is biszex.Mégis ez volt.Szerintetek?2019. máj. 2. 12:30
11/28 A kérdező kommentje:
Ja,és még annyi,hogy a vallomás előtt pár perccel rákérdeztem a nyakra adott puszijára,és tagadta,meg olyanokkal magyarázta,vagyis próbálta,hogy úgy fordultam,és véletlen oda sikerült meg az arcomra akart,csak nálam sosem lehet tudni hogy reagálok.Aha,az arcomra nem ad,inkább egy sokkal imtimebb helyre.Logikus.Meg nem fordultam akkor semerre sem.Tehát ilyeneket vetített,ahelyett,hogy azt mondta volna,hogy félrértettem,mert csak egy baráti gesztus volt,és tényleg túlzás volt vagy valami.Ezek fényében is olyan egyértelmű nektek,hogy az a kézfogós dolog csak baráti volt?Most komolyan fontos lenne kívülállók véleményét olvasni az egész kapcsán. :D
2019. máj. 3. 12:10
12/28 A kérdező kommentje:
*intimebb
2019. máj. 3. 12:11
13/28 A kérdező kommentje:
*félreértettem
2019. máj. 3. 12:11
14/28 anonim válasza:
#7-es vagyok, hát akkor úgytűnik, hogy "én megmondtam". Olvasd el megint a hozzászólásom.
15/28 A kérdező kommentje:
Utolsó!Aha,csak,hogy a vallomásom előtt ilyeneket csinált,amiket leírtam azóta.Úgy,hogy nem is egyedülálló. :'D
2019. máj. 3. 14:10
16/28 A kérdező kommentje:
És miért voltál olyan biztos benne,hogy "nagy valószínűséggel ki fog kosarazni végül"?!
2019. máj. 3. 14:12
17/28 anonim válasza:
Mert a leírásod alapján hetero a barátnőd ...persze szerintem nincs olyan ember a földön, aki még sosem játszott el a gondolattal, hogy milyen lenne a saját nemével, ez látszott a barátnődön is, hogy elgondolkozott rajta, de mivel azóta átváltott undokba, ezért elvetette az ötletet, amire valljuk be azért elég nagy esély volt.
18/28 A kérdező kommentje:
Heteró?!Azért nem merném annak nevezni azok után a testi kontaktok meg mondatok után,amil részéről voltak irányomba. :'D Esetleg először,amikor írtad a "jóslatod",akkor úgy tűnhetett.Na de aztán csomó dologgal kiegészítettem a sztorit,hogy "átláthatóbb" legyen. :D
2019. máj. 3. 16:34
19/28 A kérdező kommentje:
Aki teljesen heteró az mióta puszil nyakon egy másik nőt (nem ittasan :'D),fogdossa a másik nő fenekét,fogja órákig a kezét,és hagyja,hogy a másik nő hozzábújjon?!Mióta? :'D Szerintem simán van benne biszex hajlam.Fura,hogy kívülállóként van,aki másként látja a fenti infók fényében. :'D
2019. máj. 3. 16:38
20/28 anonim válasza:
“Akkor a vallomásom előtt miért csinált még olyanokat,hogy egy ölelésünk végével nyakon puszilt hátul a tarkómnál (csak ketten voltunk),meg miért csapott rá többször a seggemre,később meg miért paskolta meg (legtöbbször ölelés végén)?!Miért mondta,hogy összezavartam a kiöltözésemmel,amikor elfelejtett valamit,és miért hívott szépségemnek,miért mondott ilyeneket,hogy napról napra szebb vagyok?!”
Az érzés mikor rájossz,hogy egy tucat kérdést ugyanaz az ember írt ki🙄
Az a baj,hogy nem bírod elfogadni,hogy nem lesz a tied
Játszhat veled,cicazhat,osszetorhet,te akkor is epekedni fogsz utana
Engedd el...ha akart volna mar reg egyutt lenne veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!