Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lefeküdnétek egy transz nővel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek egy transz nővel?

Figyelt kérdés
Tehát valaki aki férfi testbe született, de nőnek érezte magát, ezért átoperáltatta magát nővé, mostanra leszbikus nőnek vallja magát.

2019. ápr. 27. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Pont azért ezeket hoztam fel, akik ilyen jól sikerülnek, hogy lásd mennyi van belőlük... most ha egyből a még férfiasan kinézőre asszociál az ember meg a tranzició nélkülire ne adj esten csak transzvesztitára, ami teljesen más dolog, vagy túl idősen kezdettre, az alapján mivel olyan férfias szerintem jogosan jön zsigerből a nem, viszont nem ennyiből állnak a transznemű nők. És szerintem a kérdés is az volt, hogy képes lennél-e rá, nyilvánvalóan nem minddel, ezek meg tipikusan olyanok aminél azért elgondolkodik az ember, a hetero férfiak is, sőt igazából sokaknak semmi gondja velük, amíg meg nem tudják mi a szitu. Vicces amúgy elfogadásra vágynunk homoszexuálisként, mikor a transznemű emberekkel olyan szinten intoleránsak és előítéletesek vagyunk, hogy azt olvasni is fájt. Nekem csak mtf transz ismerőseim vannak, de maximálisan a közösség mellett vagyok, velük meg azért nem szeretnék semmit, mert maximálisan férfiként tekintek rájuk én pedig leszbikus vagyok. Nem is ismerném el az identitásukat úgy vélem ha leszbikusnak vallva magam vonzódnék hozzájuk. A transz nőkre meg nőként fogok tekinteni. Aztán az már a hölgy személyiségén és kinézetén múlik, hogy vonzódni képes vagyok-e hozzá. Amúgy nem, tényleg nem kell elfogadni, de nem árt az LGBT+ témát körbejárni és legalább ezen belül ne menjen a tudatlan előítéletesség és gyűlölködés. Aki meg tudja, tudta milyen transz nők is vannak és úgy mondta, hogy nem, az is teljesen jogos és helyén van, de tegye meg a másik némét elismerve, nem sértve, lehet szépen annyit mondani, hogy benne ennyi pánszexuális hajlam sincs. Csak a válaszokból fröcsögő gyűlölet meg előítélet nem erről árulkodott. Legalább tiszteletet megadhatnánk az LGBT+ embereknek ilyen kérdésekben, még online is, ez a véleményem. Nekünk is rosszul esik, ha nem akarnak elismerni meg folyton a péniszükkel traktálnak a férfiak és ugyanez volt a stílus itt pár válasznál, ez a szintű tiszteletlenség. Közben meg elvárnánk, hogy velünk ne csináljanak így... igazából csak ennyi. Ne vegye magára akit nem érint, semmi baj ha nem, de lehet azt normálisan is megfogalmazni, hogy azt olvasva ne akarjon öngyilkos lenni az akit pl. érint.
2019. ápr. 28. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
elírtam, ftm ismerősök vannak :)
2019. ápr. 28. 18:33
 13/15 anonim válasza:
91%

Csatlakozom az első hozzászólóhoz!

Igen.

2019. ápr. 28. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ha nagyon nőies.
2019. ápr. 30. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, nem az a fontos, hogy az illető férfi vagy női testbe született, hanem az, hogy szexuálisan vonzó-e a számomra.

Leszbikus nő vagyok. Az, hogy a nőkhöz vonzódom, nem jelenti azt automatikusan, hogy a világ összes nőjét vonzónak találom. A cisznemű nőknek sem teljesen egyforma a testük. Van formásabb, husisabb, laposabb stb. női test. Valakié jobban tetszik, valakié kevésbé, valakié egyáltalán nem. Gondolom, heteroszexuálisok is így "válogatnak" az ellenkező nemnél, legalábbis szerintem ritka az, aki tényleg fűt-fát azonnal megkíván. Na, de a lényeg, ha egy transznemű lánynak olyan a teste, ami számomra szexuálisan vonzó, akkor nyilván lefeküdnék vele, és nem érdekelne, hogy transznemű.

2019. máj. 18. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!