Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim témában tudnátok javaslatokat mondani? Hogyan lehetne ebből egy fantasztikus élmény?
Ment a segítség csak venni kéne a fáradtságot,és parányi tiszteletet és visszaválaszolni!
Ha visszaválaszolni se tudsz akkor a segítséget se fogod értékelni.
Figyelj ameddig egészséges keretek közt zajlik addig oke! Azonban ha már komolyabb sebegket zúzódásokat ejtettek egymáson az már nem!
Ezzel legyetek tisztában mert teljesen eltorzulhat a szexualis identitásotok de még a személyiségetek is!
Nos ami még az egészségesnek mondható az az ha lekötözitek valakinek a kezét, fenekelés, egy kis ostor szeru cucc de ezzel óvatosan a lényeg hogy picit hogy egy nagyon kis fájdalom legyen benne ami még izgató ez mehet fenékre (férfinak, nőnek) mellkasra/mellre (férfinak nőnek) és puncira is de arra jobban kell figyelni először nagyon gyengén és utána fokozatosan erősebbet ami még izgató és nem okoz maradandó sérülést (értelem szerüen csak nőnek :D)
Ilyen lehet még a szemkendő, és hatra kötözött kéz (nőknek) férfinél meg szinten szem kendő de őt hanyat kell ki fektetni és a kezeit az ágy szélére ki kotozni vagy akár bilincsbe is lehet
Ha mindenképp akartok játékot használni akkor ne müpeniszt vám ilyen nagyon kicsi rezgő abból vegyetek 4-5 db és bele a punciba és valagba akár még férfinak is... ezt még a mellbimbohoz is oda lehet ragasztani
Vehettek még Bordás falu gumit és azzal durvábban is lehet...
Remelem tudtam segiteni a lényeg tényleg csak egészséges keretek közt kell csinálni ritkán mert akkor válthat ki pozitiv élményt
És igen neten bondage meg rogue sex címen van fent de nagyon sok ami túlzás! Legalábbis nekem és azok már szinte csak a fétiseseknek készült de van egy két normálisabb is köztük pl amiket leírtam
És ez leginkabb (szerintem) arról szol hogy annyira meg bízol a partneredben hogy teljesen rá hagyod aláveted magad neki
Nagyon szépen köszönöm mindenkitől a tanácsokat.
3-as, igen valóban bennem motoszkál valahol egy kicsit a félsz, nehogy megmérgezze a kapcsolatunkat a dolog.
2-es, nem nagyon szeretek privátban eszmét cserélni, de nem tudhattad, hiszen egyáltalán nem utaltam erre, elnézésedet kérem.
Ne kezdjétek rögtön durvulással. Légy határozott, osztogass parancsokat amit maradéktalanul teljesítenie kell. A fizikai dolgokat csak fokozatosan, érezni fogod hogy meddig mehetsz el úgy hogy a másik élvezze. Legközelebb már tudni fogod.
Nálunk nagyon kicsi a tűréshatár, tehát light-os az ilyen játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!