Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, ti milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, ti milyen kesztyűt használtok védekezéshez?

Figyelt kérdés
A kérdésem a védekezésre irányul. Olvastam már arról, hogy ajánlott kesztyűt használni a higiénia és sérülések elkerülése végett. Na de milyet? Eldobható, mosható? Van olyan kesztyű, aminek használata során nem úgy néz ki az aktus, mint egy nőgyógyászati beavatkozás?.. Aki használ védekezéshez kesztyűt, az milyet használ?

2019. ápr. 23. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A bizalomnál és szappannál nemigen van kényelmesebb kesztyű

Bennem személy szerint nem merült még fel ez. Akikkel eddig voltam, úgy vettem észre, bennük sem

Nálunk nőknél kicsit másképp van ez, mint a heteroknál. A nők jobban megválogatják milyen nőkkel mennek el és mennyi ismeretség után. Nem általánosítani akartam ezzel, de az eddigi tapasztalataim alapján úgy gondolom mondhatom ezt

Nem használnék kesztyűt, nagy bizalmatlanságnak venném és maga az, hogy ideadná hogy vegyem fel, kifejezetten rosszul esne.

Szeretem használni a kezem és nem akarom ilyen lópikulán keresztül érinteni, simítani és egyebek. Pl vegyél fel egy bármilyen gumikesztűt és kíséreld meg a hajadat végigsimítani vagy beletúrni

2019. ápr. 23. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már odáig jutunk,akkor a nőmet akarom érinteni,érezni,nem valami idióta kesztyűvel szarakodni!Nyilván megválogatom kivel és hány emberrel fekszem le!
2019. ápr. 23. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Maximum bőrkesztyűt vagyok hajlandó viselni szex közben,de azt sem a higienia miatt

Most komolyan! Tetűirtoval ne fujjam le szegényt hogy meg rosszabbul erezze magat??

Csatlakozom az első kettőhöz: megválogatom h kivel fekszem le

2019. ápr. 23. 14:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Valójában kicsit én is nehezen képzelem el ezt a szituációt, bárhogy is képzelem magam elé. Mintha a (nemlétező) barátnőm azt mondaná: "Na gyere kicsim, most megműtelek" Azzal felhúzza a gumikesztyűt. Csak azért tettem fel a kérdést, mert innen olvastam, hogy valaki használ ilyesmit és reméltem, hogy ők majd felvilágosítanak erről.
2019. ápr. 23. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gumikesztyű.Patikában lehet venni. Én használok, de nem a sima aktus előtt ,hanem ha pl megvan a menstruációja akkor felhúzom.
2019. ápr. 23. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha én egyszer kipróbàlnàm (mivel van bennem hajlam), akkor marhabőr kesztyűt húznèk. Ha ne talán harapna...🙄
2019. ápr. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!