Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti milyen kesztyűt használtok védekezéshez?
A bizalomnál és szappannál nemigen van kényelmesebb kesztyű
Bennem személy szerint nem merült még fel ez. Akikkel eddig voltam, úgy vettem észre, bennük sem
Nálunk nőknél kicsit másképp van ez, mint a heteroknál. A nők jobban megválogatják milyen nőkkel mennek el és mennyi ismeretség után. Nem általánosítani akartam ezzel, de az eddigi tapasztalataim alapján úgy gondolom mondhatom ezt
Nem használnék kesztyűt, nagy bizalmatlanságnak venném és maga az, hogy ideadná hogy vegyem fel, kifejezetten rosszul esne.
Szeretem használni a kezem és nem akarom ilyen lópikulán keresztül érinteni, simítani és egyebek. Pl vegyél fel egy bármilyen gumikesztűt és kíséreld meg a hajadat végigsimítani vagy beletúrni
Maximum bőrkesztyűt vagyok hajlandó viselni szex közben,de azt sem a higienia miatt
Most komolyan! Tetűirtoval ne fujjam le szegényt hogy meg rosszabbul erezze magat??
Csatlakozom az első kettőhöz: megválogatom h kivel fekszem le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!